Se jobopslag inden for et bestemt område:

Interne stillingsopslag

License Advisory Manager

Ansøgningsfrist: 27. juni 2018
Oprettet: 30. maj 2018

Sammen med vores kunder over hele landet bygger vi Danmark med it. Atea implementerer innovative it-løsninger, der kan være med til at øge produktiviteten og styrke konkurrenceevnen og velfærden i vores samfund. Til at hjælpe os med denne opgave søger vi en erfaren License Advisory Manager, der vil tage ansvaret for vores softwareforretning over for en række af Danmarks største virksomheder.

Key Account Manager

Ansøgningsfrist: 22. juni 2018
Oprettet: 31. maj 2018

Ateas Public salgsorganisation består af dedikerede Key Account Managers, der hver dag yder rådgivning og sparring, samt udfordrer vores vigtigste kunder. Vi tænker i helhedsløsninger og tilbyder i dag "Everything as a Service" løsninger. Kendetegnet for vores kunder er, at de har valgt Atea, fordi de ønsker en fleksibel, dynamisk og uafhængig samarbejdspartner, der formår at understøtte deres strategi i takt med deres udvikling og eksekvering. Til at gå forrest med dette søger vi en Key Account Manager til vores afdeling i Ballerup.

Atea First salgstalenter

Ansøgningsfrist: 31. august 2018
Oprettet: 31. maj 2018

Logistikassistent til lageret

Ansøgningsfrist: 29. juni 2018
Oprettet: 7. juni 2018

Til vores Logistics team søger vi en logistikassistent, der vil være drivende kraft i at sætte standarden for Atea’s logistikadministration.

Atea søger Partner Manager til vores Tier2 Partnere

Ansøgningsfrist: 6. juli 2018
Oprettet: 12. juni 2018

Vil du bidrage til Ateas fortsatte vækst og udvikling som en af Danmarks IT leverandører? Som Partner Manager i Atea Tier2 Partner Management, bliver du en del af et team af højt kvalificerede kollegaer. Du får ligeledes muligheder for at udvikle dig både personligt og fagligt.

Fiberteknikere til Service & Beredskab

Ansøgningsfrist: 15. juli 2018
Oprettet: 18. juni 2018

Som Fibertekniker i Atea bliver du en del af et dynamisk team, der arbejder med tele- og datakommunikation som en del af større it-løsninger.

Concept Manager inden for Cisco Security

Ansøgningsfrist: 18. juli 2018
Oprettet: 18. juni 2018

Atea Sikkerhed søger en Concept Manager inden for Cisco Security til vores afdeling i Ballerup. Har du interesse for sikkerhed, og har du lyst at blive en del af et team af kompetente og højt motiverede kollegaer, så er det måske lige dig vi mangler.

Key Account Manager til Ateas NGO segment

Ansøgningsfrist: 15. august 2018
Oprettet: 19. juni 2018

Atea er i gang med at udvide vores NGO salgsorganisation og søger derfor nye Key Account Managers, der vil være med på denne rejse. Atea yder rådgivning og sparring inden for IT løsninger og services. Vi tænker i helhedsløsninger og tilbyder i dag "Everything as a Service" løsninger. Kendetegnet for vores kunder er, at de har et internationalt perspektiv. Til at gå forrest med dette søger vi nye Key Account Managers til vores afdeling i Ballerup.

Business Manager inden for Security

Ansøgningsfrist: 18. juli 2018
Oprettet: 19. juni 2018

Atea Sikkerhed søger en Business Manager inden for Security til vores afdeling i Ballerup. Har du interesse for sikkerhed, og har du lyst at blive en del af et team af kompetente og højt motiverede kollegaer, så er det måske lige dig vi mangler.