Se jobopslag inden for et bestemt område:

Interne stillingsopslag

Security Consultant

Ansøgningsfrist: 31. oktober 2018
Oprettet: 3. juli 2018

Category Manager

Ansøgningsfrist: 28. september 2018
Oprettet: 3. september 2018

Brænder du for at skabe de bedste indkøbsaftaler i tæt samarbejde med Atea’s salgsafdelinger? Category Management er ansvarlig for strategiske indkøbsaftaler og leverandørstyring i Atea og vi har brug for endnu en kollega til at sikre Atea’s vækst gennem samarbejde med leverandørerne.

Fibertekniker

Ansøgningsfrist: 16. oktober 2018
Oprettet: 18. september 2018

Du bliver en del af Atea Cabling Solutions. Vi leverer rådgivning og salg af avancerede el, PDS og fiber, kablingsløsninger samt opbygning og vedligeholdelse af datacentre. Vi dækker alle aspekter af moderne netværkskabling og datacenter løsninger, og vi er en af landets førende og største kablingsleverandører med branchens højest certificerede fagfolk. Læs mere om os her: https://www.atea.dk/fokus/2017/cabling-solutions/

Key Account Manager til Public, Education

Ansøgningsfrist: 18. oktober 2018
Oprettet: 20. september 2018

Ateas Public salgsorganisation består af dedikerede Key Account Managers, der hver dag yder rådgivning og sparring, samt udfordrer vores vigtigste kunder. Vi tænker i helhedsløsninger og tilbyder i dag "Everything as a Service" løsninger. Kendetegnet for vores kunder er, at de har valgt Atea, fordi de ønsker en fleksibel, dynamisk og professionel samarbejdspartner, der formår at understøtte deres strategi i takt med deres udvikling og eksekvering. Til at gå forrest med dette søger vi en Key Account Manager primært til vores afdeling i Ballerup.

Procesejer til Problem Management

Ansøgningsfrist: 19. oktober 2018
Oprettet: 21. september 2018

Er du fuld af talent og ambitioner? Vil du have mulighed for at sætte dit aftryk på Atea’s evner og metoder til struktureret problemanalyse? Og vil du spille en central rolle i leveringen og optimeringen af Atea’s Operations and Services, -processer og -kundeengagementer?

Manager til Service Management

Ansøgningsfrist: 19. oktober 2018
Oprettet: 21. september 2018

Er du fuld af talent og ambitioner? Og vil du spille en central rolle i leveringen og optimeringen af Atea’s Operations services, -processer og -kundeengagementer?

Procesejer til Service Management

Ansøgningsfrist: 19. oktober 2018
Oprettet: 21. september 2018

Er du fuld af talent og ambitioner? Vil du have mulighed for at sætte dit aftryk på Atea’s opbygning af et Configuration Management System (CMS)? Og vil du spille en central rolle i leveringen og optimeringen af Atea’s Operations services, -processer og -kundeengagementer?