Se jobopslag inden for et bestemt område:

Interne stillingsopslag

Account Managers til Commercial Team DK

Ansøgningsfrist: 27. oktober 2017
Oprettet: 26. september 2017

Høje ambitioner, resultatorienteret, lyst til at bidrage til at styrke vores kunder og salgsafdeling i Atea Commercial DK? Dette skal vores nye Account Managers være drevet af for at være med i vores stærke salgsteam.

Sales Agents til Commercial Team DK

Ansøgningsfrist: 27. oktober 2017
Oprettet: 26. september 2017

Høje ambitioner, resultatorienteret, lyst til at bidrage til at styrke vores kunder og salgsafdeling i Atea Commercial DK? Dette skal vores nye Sales Agents være drevet af for at være med i vores stærke salgsteam.

Project Manager

Ansøgningsfrist: 26. oktober 2017
Oprettet: 28. september 2017

Are you our new Project Manager to join Group IT in our office Ballerup, Denmark? Through skills and proven track record, you are able to manage complex IT projects and act as binding between business and developers.

Studiejob - 1st. Level Netværks Supporter til 24/7 support

Ansøgningsfrist: 27. oktober 2017
Oprettet: 29. september 2017

Til vores kontor i Ballerup søger vi en studentermedhjælper, der har lyst til at varetage support af vores Netværks-, Video- og Collaboration kunder 24/7/365. Du skal have lyst og evner til at give vores kunder en sublim teknisk og administrativ service.

Sales Specialist med fokus på Backup og Disaster Recovery Services

Ansøgningsfrist: 24. oktober 2017
Oprettet: 2. oktober 2017

Atea Backup Services, der er en del af Atea Outsourcing Services, er markedets førende udbyder og leverandør af Backup- og Disaster Recovery løsninger.

Axcess søger dygtige netværkskonsulenter i Århus og Ballerup

Ansøgningsfrist: 6. november 2017
Oprettet: 9. oktober 2017

Vil du være en del af Danmarks største konsulentteam inden for netværk og sikkerhed??
Vi søger dygtige netværkskonsulenter, der kan bidrage til Axcess’ fortsatte udvikling som en af Danmarks stærkeste systemintegratører.

Leasing Operations Konsulent til Atea Finans

Ansøgningsfrist: 10. november 2017
Oprettet: 13. oktober 2017

Atea Finans A/S er et selvstændigt selskab, ejet af Atea A/S. Vi leverer de finansielle løsninger til Ateas kunder. Atea A/S koncernen leverer fremragende resultater, og Atea Finans A/S er ingen undtagelse. Vi søger derfor en Leasing Operations Consultant, som kan hjælpe os med at udbygge samarbejdet med Ateas danske forretning yderligere. Vores opgave er at skabe innovative, finansielle løsninger for Ateas kunder i samarbejde med Ateas forretningsområder. Vi arbejder meget sammen på nordisk plan, og du vil derfor have masser af kontakt med dine nordiske kolleger.

AV tekniker til Danmarks mest innovative AV-virksomhed

Ansøgningsfrist: 25. oktober 2017
Oprettet: 13. oktober 2017

Har du lyst til at prøve kræfter med AV branchen og være med på en spændende rejse sammen med en masse engagerede kollegaer hos Atea Visual Solutions?

Systems Engineer til 2nd level netværkssupport

Ansøgningsfrist: 10. november 2017
Oprettet: 13. oktober 2017

Til vores kontor i Ballerup, søger vi en Systems Engineer til driftssupport af vores netværkskunder. Har du god viden om netværk, og har du lyst at blive en del af et team af kompetente og højt motiverede kollegaer, så er det måske lige dig vi mangler.

It-supporter

Ansøgningsfrist: 27. oktober 2017
Oprettet: 13. oktober 2017

Er god service naturligt for dig, og har du en bred teknisk viden, så er du måske vores nye it-supporter. Vi er Nordens største leverandør af it-infrastruktur, og vi leverer dygtige konsulenter til mange store kunder. I den forbindelse har vi brug for en serviceminded, agil, it-kyndig supporter til at løse it relaterede opgaver hos vores kunder i Århus og omegn. Du vil blive tilknyttet vores afdeling i Århus, hvor din dagligdag typisk starter.

Senior Storage Specialist

Ansøgningsfrist: 13. november 2017
Oprettet: 16. oktober 2017

Vil du være med til drive og udvikle Atea Outsourcings Storage infrastruktur? Som Senior Storage Specialist i Atea Outsourcing (ITOS) er du med til, at sikre et optimeret miljø og deltage i udviklingen af Storage arkitekturen for ITOS. Storage miljøet er spredt ud over flere Datacentre og består af mange typer Storage systemer fra markedsførende leverandører.

Systemkonsulent

Ansøgningsfrist: 3. november 2017
Oprettet: 17. oktober 2017

Sammen med vores kunder over hele landet bygger vi Danmark med it. Atea implementerer og drifter innovative it-løsninger, der kan være med til at øge produktiviteten og styrke konkurrenceevnen og velfærden i vores samfund.

Transition Konsulent

Ansøgningsfrist: 17. november 2017
Oprettet: 20. oktober 2017

Til afdelingen Platform og Implementering, søger vi en Transitions Konsulent til onboarding af nye kunder.