Se jobopslag inden for et bestemt område:

Interne stillingsopslag

Project Manager til Flexible Benefit Solutions (barselsvikar)

Ansøgningsfrist: 27. februar 2018
Oprettet: 30. januar 2018

Har du ambitioner om at arbejde i et team i rivende udvikling, hvor forretningsudvikling og LEAN går hånd i hånd? - så har du chancen for at blive en del af Atea Flexible Benefits.

Fibertrainee

Ansøgningsfrist: 25. februar 2018
Oprettet: 2. februar 2018

Som trainee i fiberafdelingen hos Atea bliver du en del af et dynamisk team, der arbejder med tele- og datakommunikation som en del af større it-løsninger baseret på fiberkommunikation.

Sales Executive

Ansøgningsfrist: 28. februar 2018
Oprettet: 6. februar 2018

Høje ambitioner, resultatorienteret, lyst til at bidrage med at styrke vores kunder og salgsafdeling i Atea Public i Ballerup?

VMware og Linux/Ubuntu konsulenter

Ansøgningsfrist: 13. marts 2018
Oprettet: 13. februar 2018

Vi søger dygtige VMware konsulenter med flair for Linux/HyperV/scripting, der kan bidrage til Ateas fortsatte vækst og udvikling som en af Danmarks stærkeste systemintegratorer. Som konsulent i Atea Consulting NSD (Network, Security and Datacenter) afdeling, får du mere end 100 andre højt kvalificerede konsulenter/specialister som kollegaer. Du får ligeledes muligheder for at udvikle dig personligt og fagligt.

Kok til kantinen i Ballerup

Ansøgningsfrist: 14. marts 2018
Oprettet: 14. februar 2018

Til at servicere vores dygtige medarbejdere i Atea med god mad og forplejning søger vi en uddannet kok på fuld tid til kantinen på kontoret i Ballerup.

Sales Coordinator (12 mdr. barselvikariat)

Ansøgningsfrist: 2. marts 2018
Oprettet: 14. februar 2018

Sammen med vores kunder over hele landet bygger vi Danmark med it. Atea implementerer innovative it-løsninger, der kan være med til at øge produktiviteten og styrke konkurrenceevnen og velfærden i vores samfund. Til at hjælpe os med denne opgave søger vi en engageret og serviceminded Sales Coordinator.

Office 365 Specialister

Ansøgningsfrist: 14. marts 2018
Oprettet: 14. februar 2018

Vil du være en del af et team af konsulenter som er dedikeret til at Ateas kunder bliver digitale verdensmestre, og hjælpe dem til at udnytte de nyeste produktivitetsværktøjer i Microsoft Office 365?

Vi søger flere Office 365 specialister til implementering af hybrid eller Office 365 only løsninger inden for Exchange, Skype for Business, Sharepoint og Teams.
Har du specifik erfaring med en eller flere af disse teknologier og drømmer du om at være med til at sætte høje standarder når der skal rådgives og implementeres? – Så er det dig vi gerne vil tale med.

IT Projektkoordinator

Ansøgningsfrist: 2. marts 2018
Oprettet: 14. februar 2018

Er du en dygtig kommerciel projektkoordinator med god it-teknisk forståelse? Har du erfaring med styring af leverancer hos kunder og et ønske om at opbygge viden om Software Asset Management og licensregler - Så har vi et spændende og udfordrende job at tilbyde.

Project Manager til Atea Asset Management

Ansøgningsfrist: 14. marts 2018
Oprettet: 15. februar 2018

Kan du drive strategiske IT og forretningsprojekter, så er du måske vores nye IT Project Manager i Group IT?

Teamleder til Service Desk

Ansøgningsfrist: 7. marts 2018
Oprettet: 15. februar 2018

Til vores professionelle Service Desk søger vi en teamleder, der brænder for at levere den optimale kundeoplevelse og samtidig kan sikre høj medarbejdertilfredshed. Du vil yde den absolut bedste service og rådgivning til vores kunder. Vores primære opgaver er brugersupport, Applikation og Server relaterede problemer, fejlfinding og –håndtering.

Business Supporter

Ansøgningsfrist: 28. februar 2018
Oprettet: 15. februar 2018

Sammen med vores kunder over hele landet bygger vi Danmark med it. Atea implementerer innovative it-løsninger, der kan være med til at øge produktiviteten og styrke konkurrenceevnen og velfærden i vores samfund. Til at hjælpe os med denne opgave, søger vi en Business Analyst til vores SKI afdeling i Ballerup.

Customer Support Coordinator

Ansøgningsfrist: 15. marts 2018
Oprettet: 15. februar 2018

Har du lyst til at styre det daglige arbejde med håndteringen af Atea’s bodyshopping portal herunder håndteringen af kunder og konsulenter fra opgave-forespørgsel til -gennemførelse? Så er det måske dig, vi har brug for.

Afdelingsleder til Customer Operations Enterprise West

Ansøgningsfrist: 16. marts 2018
Oprettet: 16. februar 2018

Brænder du for forandringsledelse? Udfordringen består i at implementere og forankre forbedringer af vores arbejdsgange i Enterprise Customer Operations samt definere og drive salgsindsatser. Du får en helt central rolle med at skabe gennemsigtighed, drive styringsværktøjer, eksempelvis tavlemøder, til gavn for dine medarbejdere, kolleger og for vores kunder. Er du en selvstændig, struktureret og energisk afdelingsleder med taktisk markedsindsigt, operationel forretningsforståelse og sans for prioritering, er dette lige en udfordring til dig! Du får direkte reference til afdelingsdirektøren for Enterprise Customer Operations og indgår i Enterprise Customer Operations ledergruppen.

Senior Solution Architect til Outsourcing Services

Ansøgningsfrist: 16. marts 2018
Oprettet: 16. februar 2018

Atea vækster, og derfor søger vi en Senior Solution Architect til Outsourcing Services til vores Public og Entreprise afdeling i Ballerup eller Aarhus. Kan du designe de bedste løsninger til komplekse IT infrastrukturer? Har du mod på at rådgive Danmarks største virksomheder om rejsen fra egne datacentre, til Hybrid IT og videre ud i cloud teknologierne? Har du lysten til at være med til at præge fremtidens IT i Danmark og Norden, så kom med os – vi har brug for dig.

Service Delivery Manager

Ansøgningsfrist: 19. marts 2018
Oprettet: 19. februar 2018

Sammen med vores kunder over hele landet bygger vi Danmark med it. Atea implementerer innovative it-løsninger, der kan være med til at øge produktiviteten og styrke konkurrenceevnen og velfærden i vores samfund. Til at hjælpe os med denne opgave søger vi en erfaren Service Delivery Manager til at tage hånd om nye og eksisterende kunders it-infrastruktur.

Transition Manager

Ansøgningsfrist: 21. marts 2018
Oprettet: 21. februar 2018

Vil du være med til at arbejde med outsourcing af IT-infrastruktur og implementering af vore nye kunder, så er Atea Operations & Services din fremtidige arbejdsplads. Vi er allerede et stærkt hold, og vi søger endnu en stærk Transition Manager til at supplere vores team. Transition Manageren får ansvaret for at håndtere nye og eksisterende kunder, der ønsker at placere deres eksisterende IT-infrastruktur i nogle af de mest kyndige og erfarne IT hænder på markedet.

Customer Care Konsulent (barselsvikariat)

Ansøgningsfrist: 21. marts 2018
Oprettet: 21. februar 2018

Sammen med vores kunder over hele landet bygger vi Danmark med it. Atea implementerer innovative it-løsninger, der kan være med til at øge produktiviteten og styrke konkurrenceevnen og velfærden i vores samfund. Til at hjælpe os med denne opgave søger vi en engageret og serviceminded Customer Care konsulent til vores afdeling i Ballerup.