Se jobopslag inden for et bestemt område:

HR Joboversigt

OpprettetJobbtittelArbeidssted
14.12.2016
11.09.2017
Er du en dygtig kommerciel projektleder med god it-teknisk forståelse og erfaring med ledelse af it-infrastruktur projekter hos eksterne kunder? Så har vi et spændende og udfordrende job at tilbyde.
Aarhus
26.09.2017
Høje ambitioner, resultatorienteret, lyst til at bidrage til at styrke vores kunder og salgsafdeling i Atea Commercial DK? Dette skal vores nye Sales Agents være drevet af for at være med i vores stærke salgsteam.
Ballerup
28.09.2017
Are you our new Project Manager to join Group IT in our office Ballerup, Denmark? Through skills and proven track record, you are able to manage complex IT projects and act as binding between business and developers.
Ballerup
29.09.2017
Til vores kontor i Ballerup søger vi en studentermedhjælper, der har lyst til at varetage support af vores Netværks-, Video- og Collaboration kunder 24/7/365. Du skal have lyst og evner til at give vores kunder en sublim teknisk og administrativ service.
Ballerup
09.10.2017
Vil du være en del af Danmarks største konsulentteam inden for netværk og sikkerhed??
Vi søger dygtige netværkskonsulenter, der kan bidrage til Axcess’ fortsatte udvikling som en af Danmarks stærkeste systemintegratører.
Ballerup, Aarhus
13.10.2017
Atea Finans A/S er et selvstændigt selskab, ejet af Atea A/S. Vi leverer de finansielle løsninger til Ateas kunder. Atea A/S koncernen leverer fremragende resultater, og Atea Finans A/S er ingen undtagelse. Vi søger derfor en Leasing Operations Consultant, som kan hjælpe os med at udbygge samarbejdet med Ateas danske forretning yderligere. Vores opgave er at skabe innovative, finansielle løsninger for Ateas kunder i samarbejde med Ateas forretningsområder. Vi arbejder meget sammen på nordisk plan, og du vil derfor have masser af kontakt med dine nordiske kolleger.
Ballerup
13.10.2017
Til vores kontor i Ballerup, søger vi en Systems Engineer til driftssupport af vores netværkskunder. Har du god viden om netværk, og har du lyst at blive en del af et team af kompetente og højt motiverede kollegaer, så er det måske lige dig vi mangler.
Ballerup
16.10.2017
Vil du være med til drive og udvikle Atea Outsourcings Storage infrastruktur? Som Senior Storage Specialist i Atea Outsourcing (ITOS) er du med til, at sikre et optimeret miljø og deltage i udviklingen af Storage arkitekturen for ITOS. Storage miljøet er spredt ud over flere Datacentre og består af mange typer Storage systemer fra markedsførende leverandører.
Ballerup
17.10.2017
Sammen med vores kunder over hele landet bygger vi Danmark med it. Atea implementerer og drifter innovative it-løsninger, der kan være med til at øge produktiviteten og styrke konkurrenceevnen og velfærden i vores samfund.
Ballerup
20.10.2017
Til afdelingen Platform og Implementering, søger vi en Transitions Konsulent til onboarding af nye kunder.
Ballerup
25.10.2017
Har du ambitioner om at arbejde med LEAN – og/eller forretningsudvikling efter endt uddannelse? - så har du chancen for at blive en del af Ateas Flexible Benefit Solutions afdeling og arbejde 15 timer om ugen på et spændende studiejob med relevante og udfordrende opgaver.
Ballerup
13.11.2017
Vi vokser på Software Asset Management området og søger flere folk. Vi søger flere profiler og din indgang til jobbet kan således være forskellig. Måske arbejder du allerede som en dygtig SAM konsulent i branchen eller med SAM hos en større virksomhed og har fod på Microsoft licensiering og SAM systemer som Snow eller Licensewatch. Du kan også være en dygtig licensspecialist, der har indgående viden om licensregler, som ønsker at skifte spor. Endelig kan du have et teknisk udgangspunkt, hvor du kender Snow eller Licensewatch i dybden, med et godt kendskab til IT infrastruktur, servermiljøer og ønsker at arbejde med Software Asset Management.

Ballerup, Aarhus
13.11.2017
Du bliver en del af Atea Global Services. Vi udvikler og leverer produkter og services til Atea gruppen og dermed kunder i hele Norden. Vores primære fokus er på klient og cloud området. Vi har en flad organisationsstruktur og vores kultur er præget af gåpåmod, kreativitet og innovation.
Ballerup
14.11.2017
Sammen med vores kunder over hele landet bygger vi Danmark med it. Atea implementerer innovative it-løsninger, der kan være med til at øge produktiviteten og styrke konkurrenceevnen og velfærden i vores samfund. Til at hjælpe os med denne opgave søger vi en engageret og salgsminded Customer Care konsulent til vores Commercial afdeling i Kolding.
Kolding
14.11.2017
Høje ambitioner, resultatorienteret, lyst til at bidrage til at styrke vores kunder og salgsafdeling i Axcess Enterprise i Jylland? Dette skal vores nye Sales Executive være drevet af, for at være med i vores stærke salgsteam.
Aarhus
14.11.2017
Du bliver en del af Atea Cabling Solutions. Vi leverer rådgivning og salg af avancerede el, PDS og fiber, kablingsløsninger samt opbygning og vedligeholdelse af datacentre. Vi dækker alle aspekter af moderne netværkskabling og datacenterløsninger, og vi er en af landets førende og største kablingsleverandører med branchens højest certificerede fagfolk.
Taastrup
16.11.2017
Har du lyst til at styre det daglige arbejde med koordinering af tekniske it-konsulenter i samarbejde med vores 5 andre servicekoordinatorer? Så er det måske dig, vi har brug for.
Aarhus
20.11.2017
Sammen med vores kunder over hele landet bygger vi Danmark med it. Atea implementerer innovative it-løsninger, der kan være med til at øge produktiviteten og styrke konkurrenceevnen og velfærden i vores samfund. Til at hjælpe os med denne opgave søger vi en engageret og serviceminded Customer Care konsulent.
Aalborg
20.11.2017
Sammen med vores kunder over hele landet bygger vi Danmark med it. Atea implementerer innovative it-løsninger, der kan være med til at øge produktiviteten og styrke konkurrenceevnen og velfærden i vores samfund. Til at hjælpe os med denne opgave søger vi en engageret og serviceminded Customer Care konsulent.
Aarhus
27.11.2017
Brænder du for at være med i et team, der sammen bidrager? Hvor du støtter op om en salgsafdeling, være en del af et gruppe, der sætter og opnår høje mål og drives af succes? Så er det måske dig, vi har brug for i Atea på kontoret i Ballerup og Aarhus.
Ballerup, Aarhus
27.11.2017
Vil du være med til at sætte agendaen for, hvordan man videreudvikler en af Danmarks største it-virksomheder til at være en af fremtidens mest attraktive arbejdspladser? Til vores kontor i Ballerup søger vi en HR Specialist, der har erfaring med HR Systemer og stor indsigt i implementering og optimering af digitale HR processer.
Ballerup
28.11.2017
Sammen med vores kunder over hele landet bygger vi Danmark med it. Atea implementerer innovative it-løsninger, der kan være med til at øge produktiviteten og styrke konkurrenceevnen og velfærden i vores samfund. Til at hjælpe os med denne opgave, søger vi en Controller til vores Financial Controlling afdeling i Aarhus.
Aarhus
28.11.2017
Er god service naturligt for dig, og har du en bred teknisk viden, så er du måske vores nye it-supporter. Vi er Nordens største leverandør af it-infrastruktur, og vi leverer dygtige konsulenter til mange store kunder. I den forbindelse har vi brug for en serviceminded og it-kyndig supporter til at løse it-relaterede opgaver hos vores kunder i Aalborg og omegn. Du vil blive tilknyttet vores afdeling i Aalborg, hvor din dagligdag typisk starter.
Aalborg
30.11.2017
Sammen med vores kunder over hele landet bygger vi Danmark med it. Atea implementerer innovative it-løsninger, der kan være med til at øge produktiviteten og styrke konkurrenceevnen og velfærden i vores samfund. Til at hjælpe os med denne opgave søger vi en engageret og salgsminded Solutionskoordinator til vores afdeling i Ballerup.
Ballerup
30.11.2017
Til Ateas interne it afdeling søger vi en ambitiøs og udadvendt profil til vores Microsoft Dynamics CRM 2015 løsning med omkring 600 brugere. Du bliver en del af et innovativt og udviklingsorienteret miljø, hvor du skaber praktisk anvendelige løsninger til Ateas brugere.
Ballerup
30.11.2017
Til vores professionelle Servicedesk søger vi en elev. Du bliver en del af et dedikeret team på 11 medarbejdere, med højt drive og en åben og uformel omgangstone. Vores primære opgaver er bruger-support, fejlfinding, diagnosticering og styring af sager.
Ballerup
30.11.2017
Har du dokumenteret erfaring inden for salg af it-infrastruktur og/eller it-services?
Kan du bære stort ansvar og er i stand til at skabe ny forretning? Så har du måske det, der skal til i en krævende og spændende rolle som Sales Executive inden for Outsourcing Services.

Ballerup, Aarhus
05.12.2017
Til vores kontor i Ballerup, søger vi en Systems Engineer til drift af vores kunders netværk. Har du god viden om netværk, og har du lyst at blive en del af et team af kompetente og højt motiverede kollegaer, så er det måske lige dig vi mangler.

Ballerup
05.12.2017
Er du klar til at sætte dine evner som Project Manager på prøve i et innovativt miljø?

Operational Excellence er en ny afdeling i Atea, og sammen med et dedikeret hold af kolleger skal du være med til at udvikle vores forretning, analysere hvordan vi kan arbejde bedre på tværs af forretningen og ikke mindst hvordan vi får en nemmere hverdag så vores kunder også får oplevelsen af at Atea er TP2B.
Du vil referere til vores Director, Annemarie Brorsen, som er organisatorisk placeret med reference til CFO’en.


Ballerup
07.12.2017
Har du lyst til at styre det daglige arbejde med koordinering af opgaver i vores fiberafdeling i samarbejde med det øvrige team? Så er det måske dig, vi har brug for.
Taastrup
07.12.2017
Til vores kontor i Ballerup søger vi en rutineret og alsidig Service Owner. Du bliver en del af Ateas udviklingsafdeling (Digital Business Services), hvor du gennem erfaring og solid kompetence er med til at sikre en professionel styring og formidling af de it-løsninger du er ansvarlig for.
Ballerup