Se jobopslag inden for et bestemt område:

HR Joboversigt

OpprettetJobbtittelArbeidssted
14.12.2016
07.04.2017
Til vores Servicedesk søger vi en it-supporter, som kan hjælpe os med brugersupport, fejlfinding, diagnosticering og styring af sager. Du bliver en del af et dedikeret team på 11 medarbejdere, med højt drive og en åben og uformel omgangstone.
Ballerup
07.04.2017
Til vores Servicedesk søger vi en it-supporter, som kan hjælpe os med brugersupport, fejlfinding, diagnosticering og styring af sager. Du bliver en del af et dedikeret team på 11 medarbejdere, med højt drive og en åben og uformel omgangstone.
Ballerup
02.06.2017
Er god service naturligt for dig, og har du en bred teknisk viden, så er du måske vores nye it-supporter. Vi er Nordens største leverandør af it-infrastruktur, og vi leverer dygtige konsulenter til mange store kunder. I den forbindelse har vi brug for en serviceminded, agil, it-kyndig supporter til at løse it relaterede opgaver hos vores kunder og internt i huset. Du vil blive tilknyttet vores afdeling i Århus, hvor din dagligdag typisk starter.
Aarhus
06.07.2017
Til vores professionelle Servicedesk søger vi en erfaren it-supporter. Vores primære opgaver er brugersupport, Applikation og Server relaterede problemer, fejlfinding og –håndtering. Du kommer til at indgå i et team med høj faglighed.
Ballerup
12.07.2017
Til Ateas interne it afdeling søger vi en ambitiøs og udadvendt profil til vores Microsoft Dynamics CRM 2015 løsning med omkring 600 brugere. Du bliver en del af et innovativt og udviklingsorienteret miljø, hvor du skaber praktisk anvendelige løsninger til Ateas brugere.
Ballerup
11.08.2017
Sammen med vores kunder over hele landet bygger vi Danmark med it. Atea implementerer innovative it-løsninger, der kan være med til at øge produktiviteten og styrke konkurrenceevnen og velfærden i vores samfund. Til at hjælpe os med denne opgave søger vi tre engagerede og salgsmindede Customer Care konsulenter til vores afdelinger i Ballerup og Aalborg.
Ballerup, Aalborg
05.09.2017
Du bliver en del af Atea Cabling Solutions. Vi leverer rådgivning og salg af avancerede el, PDS og fiber, kablingsløsninger samt opbygning og vedligeholdelse af datacentre. Vi dækker alle aspekter af moderne netværkskabling og datacenterløsninger, og vi er en af landets førende og største kablingsleverandører med branchens højest certificerede fagfolk.
Taastrup
11.09.2017
Er du en dygtig kommerciel projektleder med god it-teknisk forståelse og erfaring med ledelse af it-infrastruktur projekter hos eksterne kunder? Så har vi et spændende og udfordrende job at tilbyde.
Aarhus
19.09.2017
Har du lyst til at styre det daglige arbejde med koordinering af vores servicekontrakter i samarbejde med 7 andre kollegaer? Så er det måske dig, vi har brug for.
Ballerup, Aarhus
26.09.2017
Høje ambitioner, resultatorienteret, lyst til at bidrage til at styrke vores kunder og salgsafdeling i Atea Commercial DK? Dette skal vores nye Account Managers være drevet af for at være med i vores stærke salgsteam.
Kolding, Ballerup, Aalborg, Aarhus
26.09.2017
Høje ambitioner, resultatorienteret, lyst til at bidrage til at styrke vores kunder og salgsafdeling i Atea Commercial DK? Dette skal vores nye Sales Agents være drevet af for at være med i vores stærke salgsteam.
Ballerup
28.09.2017
Are you our new Project Manager to join Group IT in our office Ballerup, Denmark? Through skills and proven track record, you are able to manage complex IT projects and act as binding between business and developers.
Ballerup
29.09.2017
Til vores kontor i Ballerup søger vi en studentermedhjælper, der har lyst til at varetage support af vores Netværks-, Video- og Collaboration kunder 24/7/365. Du skal have lyst og evner til at give vores kunder en sublim teknisk og administrativ service.
Ballerup
02.10.2017
Atea Backup Services, der er en del af Atea Outsourcing Services, er markedets førende udbyder og leverandør af Backup- og Disaster Recovery løsninger.

Ballerup, Aarhus
09.10.2017
Vil du være en del af Danmarks største konsulentteam inden for netværk og sikkerhed??
Vi søger dygtige netværkskonsulenter, der kan bidrage til Axcess’ fortsatte udvikling som en af Danmarks stærkeste systemintegratører.

Ballerup, Aarhus
13.10.2017
Atea Finans A/S er et selvstændigt selskab, ejet af Atea A/S. Vi leverer de finansielle løsninger til Ateas kunder. Atea A/S koncernen leverer fremragende resultater, og Atea Finans A/S er ingen undtagelse. Vi søger derfor en Leasing Operations Consultant, som kan hjælpe os med at udbygge samarbejdet med Ateas danske forretning yderligere. Vores opgave er at skabe innovative, finansielle løsninger for Ateas kunder i samarbejde med Ateas forretningsområder. Vi arbejder meget sammen på nordisk plan, og du vil derfor have masser af kontakt med dine nordiske kolleger.
Ballerup
13.10.2017
Har du lyst til at prøve kræfter med AV branchen og være med på en spændende rejse sammen med en masse engagerede kollegaer hos Atea Visual Solutions?
Ballerup
13.10.2017
Til vores kontor i Ballerup, søger vi en Systems Engineer til driftssupport af vores netværkskunder. Har du god viden om netværk, og har du lyst at blive en del af et team af kompetente og højt motiverede kollegaer, så er det måske lige dig vi mangler.
Ballerup
13.10.2017
Er god service naturligt for dig, og har du en bred teknisk viden, så er du måske vores nye it-supporter. Vi er Nordens største leverandør af it-infrastruktur, og vi leverer dygtige konsulenter til mange store kunder. I den forbindelse har vi brug for en serviceminded, agil, it-kyndig supporter til at løse it relaterede opgaver hos vores kunder i Århus og omegn. Du vil blive tilknyttet vores afdeling i Århus, hvor din dagligdag typisk starter.

Aarhus
16.10.2017
Vil du være med til drive og udvikle Atea Outsourcings Storage infrastruktur? Som Senior Storage Specialist i Atea Outsourcing (ITOS) er du med til, at sikre et optimeret miljø og deltage i udviklingen af Storage arkitekturen for ITOS. Storage miljøet er spredt ud over flere Datacentre og består af mange typer Storage systemer fra markedsførende leverandører.
Ballerup
17.10.2017
Sammen med vores kunder over hele landet bygger vi Danmark med it. Atea implementerer og drifter innovative it-løsninger, der kan være med til at øge produktiviteten og styrke konkurrenceevnen og velfærden i vores samfund.
Ballerup
20.10.2017
Til afdelingen Platform og Implementering, søger vi en Transitions Konsulent til onboarding af nye kunder.
Ballerup