Se jobopslag inden for et bestemt område:

HR Joboversigt

OpprettetJobbtittelArbeidssted
14.12.2016
13.11.2017
Du bliver en del af Atea Global Services. Vi udvikler og leverer produkter og services til Atea gruppen og dermed kunder i hele Norden. Vores primære fokus er på klient og cloud området. Vi har en flad organisationsstruktur og vores kultur er præget af gåpåmod, kreativitet og innovation.
Ballerup
14.11.2017
Høje ambitioner, resultatorienteret, lyst til at bidrage til at styrke vores kunder og salgsafdeling i Axcess Enterprise i Jylland? Dette skal vores nye Sales Executive være drevet af, for at være med i vores stærke salgsteam.
Aarhus
14.11.2017
Du bliver en del af Atea Cabling Solutions. Vi leverer rådgivning og salg af avancerede el, PDS og fiber, kablingsløsninger samt opbygning og vedligeholdelse af datacentre. Vi dækker alle aspekter af moderne netværkskabling og datacenterløsninger, og vi er en af landets førende og største kablingsleverandører med branchens højest certificerede fagfolk.
Taastrup
16.11.2017
Har du lyst til at styre det daglige arbejde med koordinering af tekniske it-konsulenter i samarbejde med vores 5 andre servicekoordinatorer? Så er det måske dig, vi har brug for.
Aarhus
27.11.2017
Brænder du for at være med i et team, der sammen bidrager? Hvor du støtter op om en salgsafdeling, være en del af et gruppe, der sætter og opnår høje mål og drives af succes? Så er det måske dig, vi har brug for i Atea på kontoret i Ballerup og Aarhus.
Ballerup, Aarhus
30.11.2017
Har du dokumenteret erfaring inden for salg af it-infrastruktur og/eller it-services?
Kan du bære stort ansvar og er i stand til at skabe ny forretning? Så har du måske det, der skal til i en krævende og spændende rolle som Sales Executive inden for Outsourcing Services.

Ballerup, Aarhus
05.12.2017
Er du klar til at sætte dine evner som Project Manager på prøve i et innovativt miljø?

Operational Excellence er en ny afdeling i Atea, og sammen med et dedikeret hold af kolleger skal du være med til at udvikle vores forretning, analysere hvordan vi kan arbejde bedre på tværs af forretningen og ikke mindst hvordan vi får en nemmere hverdag så vores kunder også får oplevelsen af at Atea er TP2B.
Du vil referere til vores Director, Annemarie Brorsen, som er organisatorisk placeret med reference til CFO’en.


Ballerup
12.12.2017
Vi søger 2 medarbejdere, som kan deltage i forvaltningsopgaver vedrørende kliniske systemer for vores kunder.
Aalborg
15.12.2017
Høje ambitioner, resultatorienteret, lyst til at bidrage til at styrke vores kunder og salgsafdeling i Atea Enterprise East? Dette skal vores nye Sales Executive være drevet af for at være med i vores stærke salgsteam.
Ballerup
22.12.2017
Har du ambitioner om at være en del af Danmarks førende leverandør af it-infrastruktur, hvor du arbejder professionelt med Category Management - så har du nu chancen for at blive en del af Ateas Category Management team.
Ballerup
27.12.2017
Sammen med vores kunder over hele landet bygger vi Danmark med it. Atea implementerer innovative it-løsninger, der kan være med til at øge produktiviteten og styrke konkurrenceevnen og velfærden i vores samfund. Til at hjælpe os med denne opgave, søger vi en teknisk salgsprofil, en Sales Specialist med fokus på struktureret kabling, netværk og el i Atea Cabling Solutions.
Taastrup
05.01.2018
Bliver du tændt af salg og rådgivning? Har du et drive i særklasse? Vil du vokse og udleve dit potentiale i en af Danmarks største it-virksomheder? Vi søger ambitiøse Sales Executive og Sales Specialists til ATEA Document Solutions, som har viljen og evnerne til at skabe resultater i et udfordrende salgsansvar.
Ballerup, Aarhus
11.01.2018
Er du specialiseret i AV og værdibaseret salg? Forstår du enten commercial markedets eller public markedets udfordringer?
Ballerup
12.01.2018
Bliv en del af et dynamisk og spændende hus, med et ambitiøst og veludstyret køkken.
Aarhus
12.01.2018
Til vores kontor i Ballerup søger vi en supporter, der har lyst til at varetage overvågning og support af vores kunders netværks-, Video- og Collaboration løsninger. Du skal have lyst og evner til at give vores kunder en sublim teknisk og administrativ service 24/7/365.
Ballerup
17.01.2018
Sammen med vores kunder over hele landet bygger vi Danmark med it. Atea implementerer innovative it-løsninger, der kan være med til at øge produktiviteten og styrke konkurrenceevnen og velfærden i vores samfund. Til at hjælpe os med denne opgave søger vi en engageret og salgsminded Salgskoordinator til vores Commercial afdeling i Kolding.
Kolding
18.01.2018
Til vores kontor i Ballerup, søger vi en Systems Engineer til driftssupport af vores netværkskunder. Har du god viden om netværk, og har du lyst at blive en del af et team af kompetente og højt motiverede kollegaer, så er det måske lige dig vi mangler.
Ballerup
18.01.2018
Sammen med vores kunder over hele landet bygger vi Danmark med it. Atea implementerer innovative it-løsninger, der kan være med til at øge produktiviteten og styrke konkurrenceevnen og velfærden i vores samfund. Til at hjælpe os med denne opgave, søger vi en Controller til vores Financial Controlling afdeling i Aarhus.
Aarhus
19.01.2018
Har du lysten og evnerne til at begå dig blandt de største virksomheder i Danmark?
Vi drives af, at nå vores mål og have en høj kundetilfredshed. Så drives du af det samme – så kan vi godt bruge dig!
Aarhus
19.01.2018
Atea vækster og derfor søger vi en Sales Specialist inden for Datacenter til vores Public afdeling i Ballerup eller Aarhus.
Ballerup, Aarhus
25.01.2018
Vil du være med til at levere printløsninger til de største virksomheder i Danmark? Brænder du for at arbejde med management systemer inden for dokumenthåndtering og udvikle vores kunder og vores forretning? Så er det dig, vi har brug for i Document Solutions.
Kolding, Ballerup, Aalborg, Aarhus
26.01.2018
Sammen med forskellige software producenter har vi store digitale ambitioner på vegne af vores danske kunder. Vi søger derfor en ansvarlig for vores partnerskab med førende virksomheder inden for software produkter, løsninger og serviceydelser.
Ballerup, Aarhus
26.01.2018
Har du lyst til at prøve kræfter med AV branchen og være med på en spændende rejse sammen med en masse engagerede kollegaer hos Atea Visuals?
Kolding, Ballerup, Aalborg
30.01.2018
Har du ambitioner om at arbejde i et team i rivende udvikling, hvor forretningsudvikling og LEAN går hånd i hånd? - så har du chancen for at blive en del af Atea Flexible Benefits.

Ballerup
31.01.2018
Sammen med vores kunder over hele landet bygger vi Danmark med it. Atea implementerer innovative it-løsninger, der kan være med til at øge produktiviteten og styrke konkurrenceevnen og velfærden i vores samfund. Til at hjælpe os med det, søger vi en erfaren it supporter til vores professionelle, dedikerede CallReceive i Aarhus.
Aarhus
31.01.2018
Har du dokumenteret erfaring inden for salg af IT-løsninger og/eller IT-services? Har du en entreprenør i maven? Kan du bære et stort ansvar og er i stand til at skabe ny forretning?
Så har du måske det der skal til i en krævende og spændende rolle som Sales Executive i vores New Initiatives, Digital Business Solutions team, hvor vi i samarbejde med en række partnere bringer løsninger og services til markedet.

Ballerup
02.02.2018
Er du vores nye Sales Specialist for finansielle ydelser? Opgaven er at skabe innovative, finansielle løsninger til Ateas kunder. I stærkt samarbejde med vores øvrige kollegaer i Atea søger vi hele tiden at lave det optimale match mellem den enkelte kundes behov, Atea’s mange it løsninger og Financial Solutions’ muligheder og ydelser indenfor IT-økonomi. Financial Solutions (Atea Finans A/S) leverer rådgivning og løsninger indenfor IT-økonomi til Atea’s kunder. Koncernen leverer fremragende resultater - Atea Finans er ingen undtagelse – så har du lyst til nye udfordringer i et team, hvor det går stærkt, hører vi gerne fra dig.
Ballerup, Aarhus
02.02.2018
Som trainee i fiberafdelingen hos Atea bliver du en del af et dynamisk team, der arbejder med tele- og datakommunikation som en del af større it-løsninger baseret på fiberkommunikation.
Taastrup
06.02.2018
Til at servicere vores dygtige medarbejdere med god forplejning søger vi en opvasker til 30 timer om ugen tid til kantinen på kontoret i Aarhus.
Aarhus
06.02.2018
Høje ambitioner, resultatorienteret, lyst til at bidrage med at styrke vores kunder og salgsafdeling i Atea Public i Ballerup?
Ballerup
07.02.2018
Taastrup
09.02.2018
Til vores kontor i Ballerup søger vi en rutineret alsidig projektleder til 11-12 måneder vikariat i Atea Digital Business Services. Du bliver en del af Ateas udviklingsafdelingen, hvor du gennem erfaring og solid kompetence er med til at sikre en professionel styring og formidling af de it-løsninger vi udvikler.
Ballerup
13.02.2018
Vi søger dygtige VMware konsulenter med flair for Linux/HyperV/scripting, der kan bidrage til Ateas fortsatte vækst og udvikling som en af Danmarks stærkeste systemintegratorer. Som konsulent i Atea Consulting NSD (Network, Security and Datacenter) afdeling, får du mere end 100 andre højt kvalificerede konsulenter/specialister som kollegaer. Du får ligeledes muligheder for at udvikle dig personligt og fagligt.
Ballerup, Aarhus
14.02.2018
Til at servicere vores dygtige medarbejdere i Atea med god mad og forplejning søger vi en uddannet kok på fuld tid til kantinen på kontoret i Ballerup.
Ballerup
14.02.2018
Sammen med vores kunder over hele landet bygger vi Danmark med it. Atea implementerer innovative it-løsninger, der kan være med til at øge produktiviteten og styrke konkurrenceevnen og velfærden i vores samfund. Til at hjælpe os med denne opgave søger vi en engageret og serviceminded Sales Coordinator.
Aarhus
14.02.2018
Vil du være en del af et team af konsulenter som er dedikeret til at Ateas kunder bliver digitale verdensmestre, og hjælpe dem til at udnytte de nyeste produktivitetsværktøjer i Microsoft Office 365?

Vi søger flere Office 365 specialister til implementering af hybrid eller Office 365 only løsninger inden for Exchange, Skype for Business, Sharepoint og Teams.
Har du specifik erfaring med en eller flere af disse teknologier og drømmer du om at være med til at sætte høje standarder når der skal rådgives og implementeres? – Så er det dig vi gerne vil tale med.
Ballerup
14.02.2018
Er du en dygtig kommerciel projektkoordinator med god it-teknisk forståelse? Har du erfaring med styring af leverancer hos kunder og et ønske om at opbygge viden om Software Asset Management og licensregler - Så har vi et spændende og udfordrende job at tilbyde.
Ballerup
15.02.2018
Kan du drive strategiske IT og forretningsprojekter, så er du måske vores nye IT Project Manager i Group IT?
Ballerup
15.02.2018
Til vores professionelle Service Desk søger vi en teamleder, der brænder for at levere den optimale kundeoplevelse og samtidig kan sikre høj medarbejdertilfredshed. Du vil yde den absolut bedste service og rådgivning til vores kunder. Vores primære opgaver er brugersupport, Applikation og Server relaterede problemer, fejlfinding og –håndtering.
Ballerup
15.02.2018
Sammen med vores kunder over hele landet bygger vi Danmark med it. Atea implementerer innovative it-løsninger, der kan være med til at øge produktiviteten og styrke konkurrenceevnen og velfærden i vores samfund. Til at hjælpe os med denne opgave, søger vi en Business Analyst til vores SKI afdeling i Ballerup.
Ballerup
15.02.2018
Har du lyst til at styre det daglige arbejde med håndteringen af Atea’s bodyshopping portal herunder håndteringen af kunder og konsulenter fra opgave-forespørgsel til -gennemførelse? Så er det måske dig, vi har brug for.
Ballerup
16.02.2018
Brænder du for forandringsledelse? Udfordringen består i at implementere og forankre forbedringer af vores arbejdsgange i Enterprise Customer Operations samt definere og drive salgsindsatser. Du får en helt central rolle med at skabe gennemsigtighed, drive styringsværktøjer, eksempelvis tavlemøder, til gavn for dine medarbejdere, kolleger og for vores kunder. Er du en selvstændig, struktureret og energisk afdelingsleder med taktisk markedsindsigt, operationel forretningsforståelse og sans for prioritering, er dette lige en udfordring til dig! Du får direkte reference til afdelingsdirektøren for Enterprise Customer Operations og indgår i Enterprise Customer Operations ledergruppen.
Aarhus
16.02.2018
Atea vækster, og derfor søger vi en Senior Solution Architect til Outsourcing Services til vores Public og Entreprise afdeling i Ballerup eller Aarhus. Kan du designe de bedste løsninger til komplekse IT infrastrukturer? Har du mod på at rådgive Danmarks største virksomheder om rejsen fra egne datacentre, til Hybrid IT og videre ud i cloud teknologierne? Har du lysten til at være med til at præge fremtidens IT i Danmark og Norden, så kom med os – vi har brug for dig.
Ballerup, Aarhus
19.02.2018
Sammen med vores kunder over hele landet bygger vi Danmark med it. Atea implementerer innovative it-løsninger, der kan være med til at øge produktiviteten og styrke konkurrenceevnen og velfærden i vores samfund. Til at hjælpe os med denne opgave søger vi en erfaren Service Delivery Manager til at tage hånd om nye og eksisterende kunders it-infrastruktur.
Ballerup, Aarhus
21.02.2018
Vil du være med til at arbejde med outsourcing af IT-infrastruktur og implementering af vore nye kunder, så er Atea Operations & Services din fremtidige arbejdsplads. Vi er allerede et stærkt hold, og vi søger endnu en stærk Transition Manager til at supplere vores team. Transition Manageren får ansvaret for at håndtere nye og eksisterende kunder, der ønsker at placere deres eksisterende IT-infrastruktur i nogle af de mest kyndige og erfarne IT hænder på markedet.
Ballerup, Aarhus
21.02.2018
Sammen med vores kunder over hele landet bygger vi Danmark med it. Atea implementerer innovative it-løsninger, der kan være med til at øge produktiviteten og styrke konkurrenceevnen og velfærden i vores samfund. Til at hjælpe os med denne opgave søger vi en engageret og serviceminded Customer Care konsulent til vores afdeling i Ballerup.
Ballerup