Se jobopslag inden for et bestemt område:

HR Joboversigt

OpprettetJobbtittelArbeidssted
14.12.2016
Kolding, Ballerup, Taastrup, Aalborg, Aarhus
02.02.2018
Er du vores nye Sales Specialist for finansielle ydelser? Opgaven er at skabe innovative, finansielle løsninger til Ateas kunder. I stærkt samarbejde med vores øvrige kollegaer i Atea søger vi hele tiden at lave det optimale match mellem den enkelte kundes behov, Atea’s mange it løsninger og Financial Solutions’ muligheder og ydelser indenfor IT-økonomi. Financial Solutions (Atea Finans A/S) leverer rådgivning og løsninger indenfor IT-økonomi til Atea’s kunder. Koncernen leverer fremragende resultater - Atea Finans er ingen undtagelse – så har du lyst til nye udfordringer i et team, hvor det går stærkt, hører vi gerne fra dig.
Ballerup
19.02.2018
Sammen med vores kunder over hele landet bygger vi Danmark med it. Atea implementerer innovative it-løsninger, der kan være med til at øge produktiviteten og styrke konkurrenceevnen og velfærden i vores samfund. Til at hjælpe os med denne opgave søger vi en erfaren Service Delivery Manager til at tage hånd om nye og eksisterende kunders it-infrastruktur.
Ballerup, Aarhus
09.03.2018
You will join a dynamic IT department that emphasizes the quality of solutions through a close dialogue with the business. The areas of work in the department extends from solutions based on Azure, BizTalk, Internal Integration designs and Implementation along web development.
The many areas of competence enable a high degree of employee development, and you will have the opportunity to become familiar with or train yourself in latest trends and technology.
Do you have experience as an Architect with passion for designing and developing solutions?
Ballerup
22.03.2018
03.04.2018
Har du høje ambitioner, er resultatorienteret og har lyst til at bidrage med at styrke vores kunder og salgsafdeling i Atea Public i Aarhus?

Aarhus
04.04.2018
Er du specialiseret i AV og værdibaseret salg og forstår du Enterprise markedets udfordringer?
Ballerup
10.04.2018
Som en del af Atea’s nye Public organisation søger vi dygtige og erfarne Business Managere til salg af PC’ere og Devices, som kan bidrage til, at teknologien skaber værdi for vores kunder. Hvis du er vild med at få et salg i hus, besøge kunder og har en professionel tilgang til dit arbejde og dine kunder, så er det lige dig, vi leder efter.
Kolding, Ballerup, Aalborg, Aarhus
11.04.2018
Vil du være med til drive udviklingen på Microsoft SQL services for Atea Operation & Services?
Ballerup
11.04.2018
Har du lyst til at styre det daglige arbejde med håndteringen af Atea’s bodyshopping portal herunder håndteringen af kunder og konsulenter fra opgave-forespørgsel til -gennemførelse? Så er det måske dig, vi har brug for.
Ballerup
11.04.2018
Nu har du chancen for at søge en af de sjældent udbudte stillinger som konsulentchef for Ateas Cisco Collaboration team. Vil du være chef for et team af super dygtige konsulenter, som er dedikeret til at hjælpe Ateas kunder med at få maksimalt udbytte af deres Cisco løsninger?

Vi søger en konsulentchef til at overtage ledelsen og udviklingen af vores team af dygtige Collaboration konsulenter.
Har du specifik erfaring med ledelse af dybt tekniske kompetencer, der lever og ånder for deres fag og som sætter en ære i at være med helt fremme i den teknologiske udvikling? – Så er det dig vi gerne vil tale med.
Ballerup
11.04.2018
Nu har du chancen for at være med til at opbygge et nyt team af de dygtigste Netværk- og Sikkerhedskonsulenter i branchen, som konsulentchef for et af vores to nye N&S teams.

Vi har i forvejen to Netværk & Sikkerhedsteams i Ballerup og et team af Netværk- & Sikkerhedskonsulenter i Aarhus, men vores vækst og fokus på ledelse og tid til den enkelte konsulent gør, at vi nu påbegynder opbygningen af to nye teams. Ét i Ballerup og ét i Aarhus.
Hertil søger vi to konsulentchefer med erfaring og lysten til at være driver på at opbygge dette nye team.
Har du specifik erfaring med ledelse af dybt tekniske kompetencer, der lever og ånder for deres fag og som sætter en ære i at være med helt fremme i den teknologiske udvikling? – Så er det dig vi gerne vil tale med.

Ballerup, Aarhus
16.04.2018
Har du et skarpt øje for kundernes behov og markedets tendenser inden for Cloud teknologi? Kan du identificere nye forretningsmuligheder? Brænder du for resultater og udvikling?
Vi søger en stærk kommerciel profil, der evner at identificere muligheder og skabe nye koncepter inden for Cloud, Hybrid Cloud og Hybrid IT.
Som Concept Manager kommer du til at arbejde med udvikling af en lang række interessante koncepter inden for primært Cloud forretningsområdet. Arbejdet som Concept Manager består dels i at vedligeholde og udvikle vores koncepter, sikre sparring og inspiration til vores salgsdivisioner i Atea, samt sikre kontinuerlig intern forretningsudvikling af Cloud området med nye koncepter.
Ballerup, Aarhus
23.04.2018
Customer Succes Management (CSM) er et område i rivende udvikling, og nu har du chancen for at komme med på Atea’s ”winning team” for CSM & Adoption. Vil du være med til at sikre Ateas kunders succes og give dem et forspring i forhold til konkurrenterne?

Vi søger en erfaren Customer Success Manager, der brænder for at hjælpe kunderne med at få det optimale ud af de løsninger og produkter, de allerede har købt hos Atea, og derved skabe mulighed for mere forretning.
Har du erfaring med at optræde som kundernes eksterne ”Trusted Advisor”, der rådgiver og driver kundens forretningsudvikling, og samtidig er superskarp på at spotte opportunities og skabe leads, så Atea er foretrukken leverandør også på den lange bane? – Så er det dig vi gerne vil tale med.

Ballerup
26.04.2018
Atea vækster, og derfor søger vi en Senior Solution Architect til Outsourcing Services til vores Commercial afdeling i Ballerup eller Aarhus.

Kan du designe de bedste løsninger til komplekse IT infrastrukturer? Har du mod på at rådgive Danmarks største virksomheder om rejsen fra egne datacentre, til Hybrid IT og videre ud i cloud teknologierne? Har du lysten til at være med til at præge fremtidens IT i Danmark og Norden, så kom med os – vi har brug for dig.

Ballerup, Aarhus
30.04.2018
Vi vokser på Software Asset Management området og søger flere folk.
Vi søger flere profiler og din indgang til jobbet kan således være forskelligt. Måske arbejder du allerede som en dygtig SAM konsulent i branchen eller med SAM hos en større virksomhed og har fod på Microsoft licensiering og SAM systemer som Snow eller Licensewatch. Du kan også være en dygtig licensspecialist, der har indgående viden om licensregler som ønsker at skifte spor. Endelig kan du have et teknisk udgangspunkt, hvor du kender Snow eller Licensewatch i dybden, med et godt kendskab til IT infrastruktur, servermiljøer og ønsker at arbejde med Software Asset Management.
Ballerup, Aarhus
07.05.2018
Vil du være med til at implementere digitale kommunikationsløsninger?
Ballerup
07.05.2018
Har du lyst til at arbejde med koordinering i Atea Cabling? Så er det måske dig, vi har brug for.
Taastrup
07.05.2018
Vil du bidrage til Ateas fortsatte vækst og udvikling som en af Danmarks stærkeste systemintegratorer? Som konsulent i Atea Consulting Network, Security and Datacenter (NSD) afdeling, får du mere end 100 andre højt kvalificerede konsulenter/specialister som kollegaer. Du får ligeledes muligheder for at udvikle dig både personligt og fagligt.
Ballerup, Aarhus
07.05.2018
Har du lyst til at håndtere dele af Ateas samlede projektportefølje herunder også ressourcestyring af Project Managers og bistå i videreudviklingen af metodeapparatet? Så er det måske dig, vi har brug for.
Ballerup
07.05.2018
Har du har lyst til at prøve kræfter med AV branchen, så får du nu chancen for at blive et del af vores engagerede team i Atea Visuals.
Kolding, Ballerup, Aalborg, Aarhus
09.05.2018
Kan du omsætte din passion og dine talenter inden for Customer Experience til hver dag at sætte en stor og kompleks organisation i stand til at skabe den gode kundeoplevelse hver gang?
I Atea vil vi have tilfredse kunder – og det forpligter. Så hvis du er passioneret omkring den gode kundeoplevelse – så kom og vær med!
Ballerup, Aarhus
15.05.2018
Brænder du for god kundeservice og er vild med at koordinere, og hermed være med til at sikre at vores forretningsområde lever op til kundernes fulde tilfredshed?
Så er det måske dig, vi har brug for.
Du skal være god til at holde mange bolde i luften og kunne løse dine opgaver med sans for hastigheden og detaljen, samtidig med at du bevarer overblikket. Du får en bred kontaktflade i vores virksomhed, en varieret hverdag og mulighed for at sætte dit eget præg på vores leveranceorganisation.
Aarhus
17.05.2018
Er god service naturligt for dig og har du en bred teknisk viden, så er du den nye profil, vi søger til stillingen som Klinisk Administrativ IT Supporter. Atea er Nordens største infrastruktur leverandør som leverer dygtige konsulenter til mange store kunder. I den forbindelse har vi brug for en serviceminded, agil, it-kyndig person, som ønsker at arbejde med klinisk IT support. Du vil blive tilknyttet vores Ålborg afdeling og primært arbejde hos vores kunder.
Aalborg
23.05.2018
Har du ambitioner om at være en del af Danmarks førende leverandør af it-infrastruktur, hvor du arbejder professionelt med økonomistyring - så har du nu chancen for at blive en del af Ateas Business Analyst team.
Ballerup
23.05.2018
Du bliver en del af Atea Cabling Solutions. Vi leverer rådgivning og salg af avancerede el, PDS og fiber, kablingsløsninger samt opbygning og vedligeholdelse af datacentre. Vi dækker alle aspekter af moderne netværkskabling og datacenter løsninger, og vi er en af landets førende og største kablingsleverandører med branchens højest certificerede fagfolk. Link til Cabling Solutions https://www.atea.dk/fokus/2017/cabling-solutions/
Kolding
29.05.2018
Brænder du for at være sparringspartner for både de eksterne kunder og vores interne organisation, så der altid er styr på fakturering og administrationen af de mange kontrakter Atea har, er det lige dig, vi søger.
I første omgang er stillingen berammet til 12 måneder, men med mulighed for forlængelse eller måske fastansættelse.
Aarhus
30.05.2018
Sammen med vores kunder over hele landet bygger vi Danmark med it. Atea implementerer innovative it-løsninger, der kan være med til at øge produktiviteten og styrke konkurrenceevnen og velfærden i vores samfund. Til at hjælpe os med denne opgave søger vi en erfaren License Advisory Manager, der vil tage ansvaret for vores softwareforretning over for en række af Danmarks største virksomheder.
Aalborg, Aarhus
30.05.2018
Er du vores nye Partner Manager? Brænder du for at arbejde med forretningsudvikling af vores største partnere?
Ballerup
31.05.2018
Ateas Public salgsorganisation består af dedikerede Key Account Managers, der hver dag yder rådgivning og sparring, samt udfordrer vores vigtigste kunder. Vi tænker i helhedsløsninger og tilbyder i dag "Everything as a Service" løsninger. Kendetegnet for vores kunder er, at de har valgt Atea, fordi de ønsker en fleksibel, dynamisk og uafhængig samarbejdspartner, der formår at understøtte deres strategi i takt med deres udvikling og eksekvering. Til at gå forrest med dette søger vi en Key Account Manager til vores afdeling i Ballerup.
Ballerup
31.05.2018
Ballerup
01.06.2018
Vil du arbejde med eCommerce hos Nordens største it leverandør?
Det bliver stadig vigtigere at sikre den digitale handel med vores kunder, med de rigtige funktioner og de bedste løsninger. Derfor er vi i Atea på en vigtig rejse mod at blive de bedste i branchen inden for eCommerce. Vil du hjælpe os med at blive de bedste, så er muligheden her.
Ballerup, Aarhus
07.06.2018
Til vores Logistics team søger vi en logistikassistent, der vil være drivende kraft i at sætte standarden for Atea’s logistikadministration.
Taastrup
12.06.2018
Vil du bidrage til Ateas fortsatte vækst og udvikling som en af Danmarks IT leverandører? Som Partner Manager i Atea Tier2 Partner Management, bliver du en del af et team af højt kvalificerede kollegaer. Du får ligeledes muligheder for at udvikle dig både personligt og fagligt.
Ballerup
18.06.2018
Som Fibertekniker i Atea bliver du en del af et dynamisk team, der arbejder med tele- og datakommunikation som en del af større it-løsninger.


Taastrup
18.06.2018
Atea Sikkerhed søger en Concept Manager inden for Cisco Security til vores afdeling i Ballerup. Har du interesse for sikkerhed, og har du lyst at blive en del af et team af kompetente og højt motiverede kollegaer, så er det måske lige dig vi mangler.
Ballerup, Aarhus
19.06.2018
Atea er i gang med at udvide vores NGO salgsorganisation og søger derfor nye Key Account Managers, der vil være med på denne rejse. Atea yder rådgivning og sparring inden for IT løsninger og services. Vi tænker i helhedsløsninger og tilbyder i dag "Everything as a Service" løsninger. Kendetegnet for vores kunder er, at de har et internationalt perspektiv. Til at gå forrest med dette søger vi nye Key Account Managers til vores afdeling i Ballerup.
Ballerup
19.06.2018
Atea Sikkerhed søger en Business Manager inden for Security til vores afdeling i Ballerup. Har du interesse for sikkerhed, og har du lyst at blive en del af et team af kompetente og højt motiverede kollegaer, så er det måske lige dig vi mangler.
Ballerup, Aarhus