Jobdetaljer

Atea søger talenter, som drømmer om en salgskarriere

 

Bliv en af alle os i Atea

Det er medarbejderne, der skaber vores succes! Du bliver en del af vores Commercial afdeling, der er kendetegnet ved et stærkt sammenhold og teamwork. Som vores nye teamkammerat mærker du straks vores fantastiske energi, der blandt andet kommer til udtryk i et tæt samarbejde, der strækker sig på tværs af afdelinger og teams. For det skal være sjovt at gå på arbejde!  

 

Er du et salgstalent?

Vi søger resultatorienterede kollegaer, der bliver tændt af dialogen med egne kunder og en hverdag med højt tempo, og som har lysten til at starte en salgskarriere.

 

I Commercial starter du din udvikling ved at opsøge nye erhvervskunder inden for kundesegmentet 1-99 ansatte. Kontakten til dine kunder skabes via en blanding af canvas, leads og indkommende kald. Du får derfor et stort ansvar for at skabe dialog og forretning med dine egne kunder, og får daglig feedback og sparring på dine resultater.

 

Om dig

Det er en fordel, hvis du har salgserfaring fra fx detail, opsøgende telefonsalg eller promotion jobs, men vigtigst er det, at du er drevet af salg og den fødte vinder. Derudover skal nøglen til din succes i Atea findes i din evne til at opbygge relationer til både kolleger, leverandører og kunder.     

 

Det er også kendetegnet for dig, at du:

  • Kan lide opsøgende salgsarbejde og elsker at kommunikere med andre mennesker
  • Har et højt energiniveau og godt humør
  • Er social og udadvendt
  • Motiveres af at have direkte indflydelse på, hvor meget du sælger og dermed indflydelse på både din egen løn og teamets mål
  • Motiveres af princippet om at løfte i flok
  • Er lærenem og nysgerrig efter at blive klogere på nye og fremtidige teknologier

 

Vi tilbyder dig:

I Atea er karrieremulighederne uendelige, og du kan selv i dialog med din leder være med til at forme din karriere afhængigt af dine interesser. Det vigtigste er, at du har lysten til at lære og tager ansvaret for din udvikling.

 

Du får også:

  • Et 3 ugers intensivt oplæringsforløb, så du ved hvad der skal til for at få succes hos Atea
  • Løbende personlig og faglig udvikling samt sparring og feedback fra din leder og samarbejdspartnere internt og eksternt i organisationen, så du hele tiden bliver dygtigere i dit job
  • Du får en fast grundløn og dertil en provisionsordning
  • Yderligere har vi en god sundheds- og pensionsordning, og en lækker kantine, hvor du finder næsten alt hvad hjertet begærer

 

Vi fejrer dine succeser og investerer i dig som medarbejder

Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i Atea har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores ansvar at medvirke til et bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega.

 

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er senest den 19. januar 2020. Vær dog opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og kan vælge at lukke rekrutteringen før ansøgningsfristen, når vi mener at have fundet de rette kandidater. Så skynd dig derfor at sende din ansøgning.

 

Ansættelsestidspunkt

1. marts 2020

 

Ansættelsessted

Ballerup

 

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Sales Director Dan. K. Andersen på telefon 3078 0958.

 

Du skal være med til at bygge Danmark med it

Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte det kan skabe for vores samfund.

Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.

 

Vi håber, du har lyst til at blive en af alle os.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Vi bygger Danmark med it
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1500 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.

Ansøgningsfrist: 19. januar 2020