Jobdetaljer

Key Account Manager med Commercial segmentet i fokus

Bliv en af alle os i Atea
Vi styrker til stadighed vores salgsorganisation og søger derfor en erfaren Key Account Manager, der sammen med vores andre dygtige kollegaer skal sikre og udbygge vores nuværende position.   

Som Key Account Manager hos Atea gør du en positiv forskel hos danske virksomheder ved at tilføje værdi til kundernes forretning gennem et indgående kendskab til kundernes strategi og udfordringer. Vi arbejder dedikeret gennem et stærkt salgsmiljø, hvor engagement, faglig stolthed og godt humør er en del af vores hverdag.

Om dig

Du er en passioneret sælger med øje for nye forretningsmuligheder - og indgange til kunden, og du motiveres af jobbets muligheder for både at optræde som sælger og rådgiver.   

 

For at få succes i rollen hos Atea skal du have økonomisk indsigt og en stærk forretningsforståelse for dine kunder, som gør dig i stand til at argumentere, udfordre og præsentere relevante løsningsmodeller, der skaber værdi for dine kunder og sikrer langvarige relationer. Du skal derfor have en solid forståelse for, hvordan IT kan understøtte kundens digitale rejse, og have erfaring med komplekst løsningssalg fra IT branchen.

 

Dit kendskab til Commercial segmentet (100-500 ansatte) er indgående i kraft af din tidligere erfaring, og har derfor også erfaring med at begå dig på relevante organisatoriske niveauer i kundernes organisation dvs. medlemmer fra direktionen, it-chefer, it operations og indkøb m.fl. Og allervigtigst kan du fortælle om og dokumentere din succes med at være kundernes foretrukne sparringspartner i kraft af gode salgsresultater.

 

Du arbejder struktureret med salgets faser og er dygtig og vant til at anvende generiske salgsværktøjer for at opnå de gode resultater. I kraft af din struktur sikrer du et højt kvalitetsniveau i dit arbejde og overholder aftaler og deadlines både med kunder, men også internt i organisationen.   

 

Dem, som kender dig, ser dig som en person der er:

 

  • Udadvendt og ikke bange for at opsøge kunden og være vedholdende
  • Fyldt med gennemslagskraft og tør udfordre kunden
  • Handlekraftig og formår at træffe beslutninger på det rette tidspunkt
  • Både i stand til at opbygge, udvikle og vedligeholde stærke relationer på tværs af din organisation
  • En stærk kommunikator, hvor du formår at kommunikere på en forståelig og motiverende facon - både mundtligt og skriftligt 

 

Dine primære opgaver

  • Du skal have fokus både på opsøgende og vedligeholdende salg af Ateas samlede løsninger til mellemstore private virksomheder. I kraft af din erfaring og og viden om markedet skal du drive dialogen om løsningern med kunden og dermed sikre kundernes positive oplevelse med Atea.
  • Du får ansvaret for en spændende eksisterende kundeportefølje, hvor du både har fokus på kundepleje og at kunne spotte hvilke nye løsninger, der vil skabe værdi hos kunden. Med baggrund i denne kundeportefølje skal du dels sikre fastholdelsen af eksisterende forretning, samt arbejde målrettet med at vækste vores samarbejde. Du får et dedikeret team omkring dig bestående af de dygtigste konsulenter og produkt-specialister, som er med til at sikre, at du bliver en succes hos kunden. Du skal være god til at se muligheder hos kunden og facilitere samarbejdet med dine kollegaer.
  • Der er tale om en stilling, hvor konstante udfordringer er hverdagen, hvor vi hele tiden sikrer at vores kunder får de bedste løsninger og oplever den bedste service.

 

Vi fejrer dine succeser og investerer i dig som medarbejder

Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i Atea har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores ansvar at medvirke til et bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega.

 

Ansættelsestidspunkt

Snarest muligt, men senest 1. november 2019.  

 

Ansættelsessted

Aalborg.

 

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Sales Director, Daniel Søgaard på tlf.: 3078 0042.

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 17. september 2019. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og lukker rekrutteringen, så snart vi har fundet den rette kandidat, så send gerne din ansøgning med CV allerede i dag.

 

Du skal være med til at bygge Danmark med it

Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte det kan skabe for vores samfund.

Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.

 

Vi håber, du har lyst til at blive en af alle os.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Vi bygger Danmark med it
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1500 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ansøgningsfrist: 17. september 2019