Jobdetaljer

Studentermedhjælper til Finance Controlling

 

Bliv en af alle os i Atea

Vi er så heldige at vores nuværende studentermedhjælper færdiggør sin uddannelse til sommer og bliver en del af det faste team af controller i vores team. Derfor er vi på jagt efter en ny studentermedhjælper, som kan hjælpe med at gøre en forskel for vores forretning.

 

Stillingen som studentermedhjælper i Financial Controlling er et job med ansvar og muligheder. Du vil bidrage med din store energi og faglige viden fra dine studier med at sikre valide data, optimering af vores processer samt sikre at vores opgaver bliver løst effektivt.

 

Du vil indgå i vores dynamiske controllerteam, hvor der er en høj faglighed og masser af gode grin.

 

Du kan læse mere om os som arbejdsplads og se, hvad dine nye kolleger synes om at være hos Atea.

Dine primære opgaver

Du bliver en del af en travl afdeling med seks dygtige kollegaer. Du får en selvstændig hverdag, hvor de væsentligste arbejdsopgaver er:

  • Ansvar for diverse indberetninger til offentlige myndigheder
  • Foretage efterposteringer i finansregnskabet
  • Ansvar for diverse afstemninger
  • Udarbejde ordreanalyser  
  • Anden support til forretningen og understøttelse af Finance
  • Diverse ad-hoc opgaver

 

Om dig

Det er vigtigt for os, at du bliver en succes i Atea. Derfor forventer vi, at du:

  • er i gang med en økonomisk uddannelse som HA, cand.merc, el.lign. og gerne med over et år tilbage på studiet
  • er rutineret bruger af Excel og gerne erfaring med bogføring og Navision
  • tør tage ansvar og har smil på læben, også i pressede situationer
  • vil arbejde 10-20 timer om ugen – vi er dog fleksible i forhold til skolegang og eksamensperioder

 

Samtidig er du en teamplayer, der har en naturlig gennemslagskraft, og et positivt syn på forandringer. Ikke mindst sætter du pris på et godt grin, også når du har meget at se til.

 

Vi fejrer dine succeser og investerer i dig som medarbejder

Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i Atea har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores ansvar at medvirke til et bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega.

 

Ansættelsestidspunkt

Snarest muligt

 

Ansættelsessted

Aarhus

 

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Manager, Financial Controlling Johannes Birk Thomsen på telefon 3078 0046.

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV hurtigst muligt og senest 25. marts 2021. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og kan vælge at lukke rekrutteringen, når vi mener at have fundet den rette kandidat.

 

Du skal være med til at bygge Danmark med it
Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte det kan skabe for vores samfund.

Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.


Vi håber, du har lyst til at blive en af alle os.

 

 

Vi bygger Danmark med it
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1400 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs. 

 

Ansøgningsfrist: 25. marts 2021