Jobdetaljer

Cisco collaboration konsulent med UCCE-kompetencer

Bliv en af alle os i Atea

Du bliver en del af UC Collaboration hvor du til en start får en masse dygtige kolleger, og inden for kort tid kan være med til at byde velkommen til flere – vi har nemlig vokseværk.

 

Arbejd i spændingsfeltet mellem udvikling og support

Som Cisco-specialist får du både ansvar for implementeringen af ny infrastruktur – ligesom du vedligeholder og optimerer eksisterende platforme hos vores kunder. Det vil du både gøre remote og on site ude hos kunderne, afhængig af opgaven. Vi arbejder ud fra et veltilrettelagt årshjul, men vi håndterer også hastesager, hvis vores kunder har udfordringer med en løsning.

Du vil arbejde meget på tværs af Atea og bl.a. sidde tæt på vores Servicedesk og Salgsdivisioner. Mere præcist bliver det din opgave at:

  • deltage i implementerings- og udviklingsprojekter
  • udføre opgraderinger, test og scripting
  • levere 3. level support, udføre fejlsøgning og rette evt. fejl
  • løse diverse designopgaver

Vidensdeling og positiv sparring er en vigtig del af måden, vi arbejder på, og vi håber, du vil bidrage til din og vores udvikling,” fortæller din kommende leder Frederik Kolls.

 

Her går fleksibilitet og kammeratskab hånd i hånd

Det er vigtigt, at arbejde og privatliv er i harmoni. Hvis det betyder, at du har brug for at arbejde hjemme et par dage om ugen, så ser vi på det. Fleksibilitet er vigtigt for os, både ift. kunder og medarbejdere.

Vi proriterer trivsel og social tilknytning kolleger imellem, så du vil få rig mulighed for at lære dine kolleger at kende via faglige og sociale arrangementer.

 

Holdspiller med servicetalent

Du glæder dig til at være på forkant med den nyeste udvikling inden for Cisco UC, og din begejstring smitter af på kunderne, når du taler med dem. Du går gerne selvstændigt til dine opgaver og sætter en ære i at løse dine projekter inden for den aftalte tid.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • har min. 5 års erfaring med Cisco UCCE - Unified Contact Center Enterprise – gerne fra arbejdet med større it-installationer
  • Cisco-certificeringer på UCCE, CCNA, CCNP Collaboration og/eller CCIE Collaboration er en fordel, men ikke et krav
  • kommer med en bred viden om platforme, netværk, storage, servere og datacentre
  • har kompetencer inden for både analyse- og løsningsdesigns
  • er skarp til at kommunikere om det tekniske fagstof til kunder
  • er klar på lejlighedsvist skiftende arbejdstider – fx når du håndterer vores vagttelefon et par gange om måneden

 

Vi fejrer dine succeser og investerer i dig som medarbejder

Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i Atea har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores ansvar at medvirke til at bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega.  

 

Ansættelsestidspunkt

Hurtigst muligt

 

Ansættelsessted

Ballerup

 

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Frederik Kolls på 3078 1478

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 7. februar 2021. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og kan vælge at lukke rekrutteringen, når vi mener at have fundet den rette kandidat.

 

Du skal være med til at bygge Danmark med it

Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte, det kan skabe for vores samfund.

Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.

 

Vi håber, du har lyst til at blive en af alle os.

 

Vi bygger Danmark med it

Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1400 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.  

 

Ansøgningsfrist: 7. februar 2021