Jobdetaljer

2nd Level IT-Supporter

 

Bliv en af alle os i Atea

I Atea er vi ved at oprette et nyt Center of Excellence (CoE), hvor vi skal varetage en fælles nordisk overvågning af vores kunder indenfor monitorering af servere, netværk og cloud. Vi skal aflaste døgnet rundt med 1st, 2nd og 3rd. level sager, herunder fejlretning online, bestilling og udsendelse af tekniker og at advisere vores kunder ved alarmer m.v.

Derfor søger vi nye kollegaer, som bliver motiveret af at være på en rejse, hvor vi skal give vores kunder den bedste service 24/7 indenfor overvågning. I det nye CoE vil vi konstant skulle påtage os flere komplekse men spændende opgaver, og derfor lægger vi stor vægt på at give dig og dine kolleger løbende kompetenceudvikling.

Sammen deler vi et 24/7-rul med ca. 3 supportere ad gangen på vores lokation i Ballerup. Du kommer derfor til at dække dag, aften og nat sammen med dine kolleger.

Du kan læse mere om os som arbejdsplads og se, hvad dine nye kolleger synes om at være hos Atea.

 

Hvem er vi i det nye CoE

Vi kommer til at være 9 medarbejdere i alt og vi sætter en ære i at være de bedste indenfor overvågning. Vi er servicemindede, så både vores kollegaer og vores kunder får den bedste service, men vigtigst af alt, så skal det også være sjovt at gå på arbejde.

I monitoreringsteamet hjælper vi kunder, der benytter vores netværk- og server-services. Det er din opgave at hjælpe dem, når de kontakter os med spørgsmål, fejlmeldinger, servernedbrud m.m

 

Kvalifikationer
Du har en baggrund inden for it-support og gerne en relevant uddannelse, men det er ikke afgørende. Det vigtigste er, at du har solid erfaring med fejlsøgning på servere, netværk og cloud, og kan fejlrette på 2nd og 3rd level niveau.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • har kendskab til ServiceNow
  • taler og skriver engelsk flydende
  • har erfaringer med forskellige platforme, såvel fysiske som virtuelle
  • kan bevare roen ved større eller mindre nedbrud, der skal udbedres

 
Vi fejrer dine succeser og investerer i dig som medarbejder

Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i Atea har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores ansvar at medvirke til et bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega.

 

Ansættelsestidspunkt
Snarest muligt.

 

Ansættelsessted
Ballerup.

 

Kontakt og ansøgning
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Heidi Barrett Fink, Manager, Servicedesk, på mobil 3078 0422.

 

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning med CV senest den
30. september 2020. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og kan vælge at lukke rekrutteringen, når vi mener at have fundet den rette kandidat.

 

Du skal være med til at bygge Danmark med it
Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte det kan skabe for vores samfund.

Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.

 

 

 

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Vi bygger Danmark med it
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1500 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.

 

 

Ansøgningsfrist: 30. september 2020