Jobdetaljer

Systems Engineer til 2nd Level netværkssupport

Få succes som Systems Engineer hos Nordens største leverandør af it-infrastruktur
Vi tilbyder dig et udfordrende og selvstændigt job, der primært handler om drift af vores kunders routere, switche, firewalls, wireless og andre netværksrelaterede systemer. Vi har travlt, omgangstonen er direkte og uhøjtidelig, og derudover har vi et meget højt kompetenceniveau.

Vi sørger naturligvis for at du bliver klar til selvstændigt at varetage opgaver for vores kunder, og slipper dig ikke løs før du selv synes du er klar til at tage ansvar for driften af vores kunders netværk. Vores primær arbejdstid er 08.30-16.30, men specifikke arbejdsopgaver/projekter kan ligge på andre tidspunkter. Det forventes at du deltager i en vagtordning.

 

Dine primære opgaver

 • Incident og Change håndtering
 • Dokumentation af vores kunders installationer
 • Drift af kundesystemer
 • Vedligeholdelse af intern dokumentation
 • Opfølgning på igangværende opgaver
 • Tilretning/ændring af konfiguration
 • Patch management

  

Om dig

Vi forestiller os, at du både har erfaring med, og stor interesse for, netværk/infrastruktur. Du ser dit fremtidige arbejdsfelt her. ITIL principper og værktøjer som for eksempel ServiceNow, er en del af vores hverdag, hvorfor kendskab vil være en stor fordel. Du har allerede erfaring med IP teknologier på netværkssiden, og som minimum et basiskendskab til Routing og Switching. Vi arbejder meget med Cisco, men vil også rigtig gerne høre fra dig hvis du har kendskab til Palo Alto, Meraki og/eller HP. Inden for en periode af 24 måneder tilbyder vi uddannelse, i form af f.eks. en Cisco CCNA eller CCNP uddannelse.

 

Vi forventer desuden at du:

 • Kan arbejde med standarder og efter ufravigelige retningslinjer.
 • Ser udfordringer som vejen til noget bedre.
 • Har lyst til at møde kundens forventninger.
 • Kan arbejde med flere opgaver på én gang, - og i flere systemer.
 • Kan tænke ud af boksen, og tage de nødvendige beslutninger i pressede situationer.
 • Kan løse opgaver på egen hånd, og trives med at ansvaret er dit.
 • Vil bidrage med idéer og tiltag der kan forbedre din og dine kollegaers arbejdsdag.
 • Som minimum behersker dansk og engelsk på et højt teknisk niveau.

 

Vil du bygge Danmark med it?

For at kunne skabe en it-infrastruktur i verdensklasse, skal Atea være det naturlige valg, hvor du som medarbejder udvikler dig sammen med branchens mest kompetente og engagerede kollegaer – vi kalder det The Place To Be. Det bliver vi ikke, fordi vi er Nordens største it-leverandør, men fordi vi er begejstrede for den forskel, vi sammen kan gøre med it. Vi tilbyder høj faglig udvikling og en uformel kultur, hvor du kan arbejde selvstændigt med frie rammer og masser af albuerum. Derfor skal du have lyst til at gribe det ansvar, du får fra dag ét.

 

Vi håber, du vil være med?

 

Ansættelsestidspunkt

Snarest muligt.

 

Ansættelsessted

Ballerup.

 

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Jeanette Dissing på tlf.: 3078 0711

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 16. januar 2018. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale. 

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Sammen gør vi Danmark til digital verdensmester
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Som Nordens største leverandør af it-infrastruktur gør vi det nemt for vores kunder. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores 1600 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs. 

 

Ansøgningsfrist: 16. januar 2018