Jobdetaljer

Sales Executive

 

Få succes som Sales Executive hos Nordens største leverandør af it-infrastruktur

Vi styrker vores salgsorganisation i Axcess og søger derfor en erfaren Sales Executive, der sammen med vores andre dygtige Sales Executives og Key Account Managers, skal sikre vores nuværende position, som en af markedets største og førende aktører inden for netværks- og kommunikationsløsninger. Som Sales Executive hos os gør du en forskel i en af Danmarks bedste salgsafdelinger. Vi arbejder dedikeret med at have et salgsmiljø som er unikt med engagement, faglig stolthed og godt humør. For den rigtige er det et job med mulighed for at gøre en forskel.

 

Teamet du skal arbejde sammen med har en god og uformel omgangstone med respekt for hinandens forskeligheder og kompetencer. Vi drives af, at nå vores mål og have en høj kundetilfredshed.

  

Dine primære opgaver:

Du får ansvaret for opsøgende og vedligeholdende salg af løsninger inden for netværk, storage og unified communication hos private virksomheder op til 1000 ansatte. Du får det løsningsmæssige ansvar for din egen kundeportefølje, og du vil indgå i et team omkring kunden bestående af de dygtigste konsulenter og produktspecialister.  

Der er tale om en stilling, hvor konstante udfordringer er hverdag, så vi kan sikre vores kunder den bedst mulige service. Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores Concept Managers, salgskoordinatorer, projektledere, konsulenter etc.

 

Om dig:

  • Du har dyb indsigt i løsningsorienteret salg
  • Du har kendskab til netværks, datacenter og collaboration-løsninger og kan sparre med kunden på et forretningsmæssigt niveau. Kendskab til Cisco er en fordel.
  • Du har erfaring med salg fra Large Accounts eller Enterprise segmentet.
  • Du kan dokumentere gode salgsresultater
  • Du motiveres af jobbets muligheder for både at optræde som sælger og rådgiver
  • Du er som person udadvendt, opsøgende og en team player
  • Dygtig mundtlig og skriftlig formidler både på engelsk og dansk

 

En del af it-branchens bedste?

Fokus på medarbejdertrivsel og udvikling af en sund og stærk kultur har givet os en topplacering blandt Danmarks bedste it-arbejdspladser. Axcess skal være det naturlige valg, hvor du som medarbejder udvikler dig sammen med branchens mest kompetente og engagerede kollegaer – vi kalder det The Place To Be. Som en del af Atea er vi Nordens største it-leverandør, og vi er begejstrede for den forskel, vi sammen kan gøre med it. Vi tilbyder høj faglig udvikling og en uformel kultur, hvor du kan arbejde selvstændigt med frie rammer og masser af albuerum. Derfor skal du have lyst til at gribe det ansvar, du får fra dag ét.

 

Vi håber, du vil være med?

 

Ansættelsestidspunkt 

Hurtigst muligt.

 

Ansættelsessted

Aarhus.

 

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Sales Manager, Henrik Lyngby på tlf. 4214 0205.

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 12. december 2017. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Axcess A/S
Vi er et it-kompetencehus med ca. 270 medarbejdere på kontorer i Ballerup og Aarhus. Over 150 af vores medarbejdere er konsulenter. De står klar til at hjælpe din organisation, hvad enten det handler om Network, Security, Datacenter, Collaboration eller Services & Operations. Vi er Danmarks største Cisco-partner, og vi har mange års erfaring med at rådgive, designe, implementere og servicere danske organisationers netværk og infrastruktur.

I december 2014 blev Axcess A/S købt af Danmarks største leverandør af it-infrastruktur, Atea. To plus to giver mere end fire - det er mantraet i det nye samarbejde. Vores 70 nye kolleger fra Atea vil fremover give dig adgang til endnu flere kompetencer og en serviceorganisation, der dækker i hele Norden. Sammen med Atea bygger vi Danmark med it.

 

Ansøgningsfrist: 15. januar 2018