Jobdetaljer

Axcess søger dygtige netværkskonsulenter i Århus og Ballerup

 

Få succes som Netværkskonsulent hos Nordens største leverandør af it-infrastruktur

Som konsulent i Axcess får du 150 højt kvalificerede konsulenter som kollega og en unik mulighede for, at udvikle dig både personligt og fagligt. I Axcess vægter vi faglige og personlige kompetencer meget højt. Axcess er blandt andet Cisco Guld partner og har alle relevante partnerspecialiseringer. Som konsulent i Axcess kan du således arbejde målrettet inden for dit primære teknologiområde. Som den største Cisco partner i Danmark kan du altid få kompetent sparring i en virksomhed, der konstant stræber efter at være den bedste på alle strategiske områder.

 

Dine primære opgaver:

 • Analyse, design og implementering af komplekse netværksløsninger
 • Rådgivning og sparring omkring vores kunders IP arkitektur    
 • Deltage i pre- og postsale aktiviteter i relation til Axcess' eksisterende og nye kunder
 • Udvikling af løsningskoncepter og strategier hos vores kunder
 • Være på forkant med udviklingen inden for dit område
 • Opsamle og dele teknologividen samt erfaringer og best practice med dine kollegaer 

 

Om dig:

 • Minimum Cisco CCNP niveau inden for enten Routing & Switching, Sikkerhed, Service Provider, Storage Networking eller Wireless
 • Erfaring med analyse, design og implementering af komplekse Cisco netværksløsninger
 • Salg- og serviceminded
 • Team player med erfaring fra deltagelse i større projekter
 • Mindst 5 års IT-erfaring
 • Sans for og evne til at rådgive kunder i anvendelsen af IT

 

En del af it-branchens bedste?

Fokus på medarbejdertrivsel og udvikling af en sund og stærk kultur har givet os en topplacering blandt Danmarks bedste it-arbejdspladser. Axcess skal være det naturlige valg, hvor du som medarbejder udvikler dig sammen med branchens mest kompetente og engagerede kollegaer – vi kalder det The Place To Be. Som en del af Atea er vi Nordens største it-leverandør, og vi er begejstrede for den forskel, vi sammen kan gøre med it. Vi tilbyder høj faglig udvikling og en uformel kultur, hvor du kan arbejde selvstændigt med frie rammer og masser af albuerum. Derfor skal du have lyst til at gribe det ansvar, du får fra dag ét.

 

Vi håber, du vil være med?

 

Ansættelsestidspunkt 

Snarest muligt.

 

Ansættelsessted

Aarhus eller Ballerup.

 

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet i Aarhus, er du velkommen til at kontakte Konsulentchef, Jesper Klitgaard på tlf. 82 220 480 og for jobbet i Ballerup er du velkommen til at kontakte Konsulentchef Morten Saabye på tlf. 82 22 04 40

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 6. november 2017. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Axcess A/S
Vi er et it-kompetencehus med ca. 270 medarbejdere på kontorer i Ballerup og Aarhus. Over 150 af vores medarbejdere er konsulenter. De står klar til at hjælpe din organisation, hvad enten det handler om Network, Security, Datacenter, Collaboration eller Services & Operations. Vi er Danmarks største Cisco-partner, og vi har mange års erfaring med at rådgive, designe, implementere og servicere danske organisationers netværk og infrastruktur.

I december 2014 blev Axcess A/S købt af Danmarks største leverandør af it-infrastruktur, Atea. To plus to giver mere end fire - det er mantraet i det nye samarbejde. Vores 70 nye kolleger fra Atea vil fremover give dig adgang til endnu flere kompetencer og en serviceorganisation, der dækker i hele Norden. Sammen med Atea bygger vi Danmark med it.

 

Ansøgningsfrist: 6. november 2017