Jobdetaljer

Projektchef

Bliv en af alle os i Atea
Som Manager for projektlederne i vest, er det dit job at medvirke i indsalg af projektledelse, at håndtere den aktive projektportefølje og sikre overlevering til evt. efterfølgende drift.

Det er ligeledes dit ansvar aktivt at medvirke til at formidle fordelene ved projektledelse både internt og eksternt og herigennem sikre en større udbredelse af projektstyrede leverancer. Dette skal blandt andet ske igennem en løbende dialog med Salgsdivisionerne og en optimering af det salgsrettede projektleder-materiale. Hertil kommer at du også i mindre omfang vil skulle styre egne kundeprojekter.

Dine primære opgaver er:

 • Som personaleansvarlig at have ansvaret for et team af Project Managers ift. deres performance og faglige udvikling
 • At have ansvaret for en portefølje af projekter, hvor du skal tilsikre den størst mulige projektforudsigelighed igennem styring af risici og fremdrift
 • At være spillende træner og derigennem også at have ansvar for succesfuld gennemførelse af egne projekter
 • At tilsikre anvendelse og videreudvikling af Atea Project Management metode apparatet
 • At tage ansvar for ressourcestyringen i dit team mht. opgavefordeling blandt dine medarbejdere
 • At være en aktiv spiller ift. samarbejdet med salgsdivisionerne ved at promovere PM-ydelserne både internt og sammen med salg ift. kunderne
 • At være en aktiv spiller i Project Management ledelsesteamet

 

Der er tale om en stilling, hvor konstante udfordringer er hverdag, så vi kan sikre at vores projekter gennemføres til kundernes størst mulige tilfredshed. Du kommer til at arbejde tæt sammen med bl.a. Project Managers, Konsulenter og KAM’er for at videreudvikle Project Management forretningsområdet og understøtte vores kunders forretning.

 

Kvalifikationer:

 • Du har en solid erfaring fra et tilsvarende lederjob
 • Du har solid teoretisk viden og praktisk erfaring med ledelse af it-infrastruktur projekter hos eksterne kunder
 • Du er drevet af, gennem dit team, at kunne levere projektleverancer af høj kvalitet, der er afstemt med kundernes forventninger
 • Du vil arbejde i en vidensbaseret virksomhed, hvor kurser, træning og hårdt arbejde er med til at udvikle dig, dit team og løsningerne til vores kunder
 • Du er projektleder certificeret (IPMA, PMI, PRINCE2)
 • Du har en teknisk eller merkantil videregående uddannelse 

 

Om dig

 

 • Du er initiativrig, udadvendt, struktureret, ansvarsbevidst, resultatorienteret og en afslutter
 • Du har kommerciel forståelse og erfaring med indsalg af kundeprojekter
 • Du har gode kommunikative evner og diplomatisk sans, som du anvender både internt og eksternt
 • Du er drevet af at levere høj kvalitet
 • Du er en stærk profil, der både kan være skarp og samtidig en god leder og kollega 

 

Vi fejrer dine succeser og investerer i dig som medarbejder

Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i Atea har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores ansvar at medvirke til at bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega.

 

Ansættelsestidspunkt

Snarest muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.

 

Ansættelsessted

Aarhus

 

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Director, Project Management & Customer Support, Søren Toftegaard, +45 42 14 04 25

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV snarest muligt og senest den 30. oktober 2019. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og kan vælge at lukke rekrutteringen, når vi mener at have fundet den rette kandidat.

 

Du skal være med til at bygge Danmark med it

Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte det kan skabe for vores samfund.

Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.

 

Vi håber, du har lyst til at blive en af alle os.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Vi bygger Danmark med it
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1500 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.

 

 

 

 

 

Ansøgningsfrist: 30. oktober 2019