Jobdetaljer

Projektleder

Bliv en af alle os i Atea
En projektleder i Atea leder både store og mindre it-infrastruktur projekter i en række større private virksomheder og offentlige organisationer.

Du får ansvaret for ledelsen af projektet fra tilbudsfasen over planlægning, bemanding og ressourceallokering, eksekvering, kontraktstyring, daglig ledelse, teknisk og organisatorisk problemløsning samt opfølgning, til idriftsætning, evaluering og lukning af projektet. Du skal styre kundens forventninger, drive og motivere projektdeltagerne og være bindeleddet mellem kunde og team.

Vi forventer, at vores projektledere kan løfte et projekt fra start til slut. Du vil, i forbindelse med projektafviklingen, indgå i et tæt samarbejde med vores Key Account Managers og salgspecialister.

Dine primære opgaver er:

 • Du og dit projektteam vil i fællesskab håndtere kundens tekniske og procesmæssige problemstillinger og trække i samme retning for at nå i mål med opgaven
 • Du tager ejerskab for projektet og driver det proaktivt
 • Du gennemfører nødvendige initiativer og beslutninger, med respekt for budgetter og deadlines
 • Du anser kundernes succes, som vores succes

 

Kvalifikationer:

 • Du har solid teoretisk viden og praktisk erfaring med ledelse af it-infrastruktur projekter hos eksterne kunder
 • Du er drevet af at levere høj kvalitet, der er afstemt med kundernes forventninger
 • Du vil arbejde i en videnbaseret virksomhed, hvor kurser, træning og hårdt arbejde er med til at udvikle dig og løsningerne til vores kunder
 • Du har en baggrund i en teknisk eller merkantil videregående uddannelse
 • Gerne kendskab til Unified Communication (UC) området

 

Om dig

 

 • Du behandler kunder og kollegaer godt og ligeværdigt
 • Du har gode kommunikative evner og diplomatisk sans, som du anvender både internt og eksternt
 • Du har forretningssans og forståelse for kundens organisation
 • Du er initiativrig, udadvendt, struktureret, selvmotiverende og resultatorienteret
 • Du er indstillet på løbende at forbedre dig og lære noget nyt
 • Du er forventeligt certificeret (IPMA, PMI, PRINCE2) med ønske om yderligere dygtiggørelse

 

Vi fejrer dine succeser og investerer i dig som medarbejder

Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i Atea har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores ansvar at medvirke til at bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega.

 

Ansættelsestidspunkt

Snarest muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.

 

Ansættelsessted

Ballerup

 

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Chief Project Manager, Henrik B. Røge, 3078 0349.

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV snarest muligt og senest den 30. oktober 2019. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og kan vælge at lukke rekrutteringen, når vi mener at have fundet den rette kandidat.

 

Du skal være med til at bygge Danmark med it

Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte det kan skabe for vores samfund.

Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.

 

Vi håber, du har lyst til at blive en af alle os.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Vi bygger Danmark med it
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1500 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.

 

 

 

 

Ansøgningsfrist: 30. oktober 2019