Jobdetaljer

Udvikler til Atea – studiejob eller fuldtid

Bliv en af alle os i Atea
Er du nyuddannet eller har du måske 1-2 år tilbage af studiet og synes du ovenstående lyder alt for spændende? - Så tag kontakt! Det måske dig vi leder efter!

Dine primære opgaver

I rollen som udvikler, bliver du en central spiller i etableringen af vores kunders fremtidige løsninger. Der er mange facetter af jobbet, men frem for alt, har vi brug for dine tekniske kompetencer og nysgerrighed på nye teknologier for at sikre, at Atea kontinuerligt kan supportere vore kunder med fremtidens løsninger.

 

Du vil blive en vigtig del af et dynamisk team, som bygger digitale løsninger med vores kunder. Vi fokuserer på innovative løsninger indenfor blandt andet IoT, Advanced Analytics, ML, AI og RPA – alt sammen bygget på modern cloud services. Har du lyst til at arbejde inden for disse innovative områder og kan du udvikle streaming platforme til IoT, håndtere data i store mængder og visualisere disse i interaktive dashboards, så er du den helt rette.

 

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. byde på:

 

 • Udvikle Modern Cloud løsninger med et Dev-Ops mindset
 • Forstå kundernes behov og rådgive om valg af teknologier
 • Udarbejde værdibaseret løsningdesign med roadmaps
 • Bidrage til forretningsudvikling.

 

Om dig

Du er nyuddannet eller har måske 1-2 år tilbage af studiet fra en relevant retning. Vi ser gerne at du har erfaring med, eller et ønske om at arbejde med data, og bringe indsigt i disse ud fra relevante data-integrationer, modelleringer og visualiseringer. Med en passion for udvikling, hvor du er analytisk, nysgerrig og initiativrig, sætter dig hurtigt ind i komplekse løsninger skaber du resultater ved at arbejde struktureret.

 

Kvalifikationer

Optimalt har du kompetencer indenfor flere af nedenstående områder

 • Udvikling i skyen – Microsoft Azure
 • Forståelse for Internet of Things
 • Databasehåndtering – heriblandt SQL/NOSQL
 • C#/C++
 • Javascript / Node.JS
 • CSS / HTML 5
 • Python
 • Powershell

 

Vi fejrer dine succeser og investerer i dig som medarbejder

Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i Atea har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores ansvar at medvirke til et bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega.

 

Ansættelsestidspunkt

Snarest muligt.

 

Ansættelsessted

Aarhus.

 

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Senior Director, Thomas Krag på tlf. 3078 1685.

 

Ansøgningsfrist

Vi indkalder løbende til samtale og lukker rekrutteringen, så snart vi har fundet den rette kandidat, så send gerne din ansøgning med CV allerede i dag og senest den 26. september 2019.

Søg ved at klikke ’Ansøg nu' og upload derefter dit karakterudskrift, CV og din motiverede ansøgning.

  

Du skal være med til at bygge Danmark med it

Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte det kan skabe for vores samfund.

Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.

 

Vi håber, du har lyst til at blive en af alle os.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Vi bygger Danmark med it
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1500 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.

 

 

 

 

 

Ansøgningsfrist: 26. september 2019