Jobdetaljer

RPA-konsulent

Bliv en af alle os i Atea
Dine primære opgaver vil komme til at ligge inden for udvikling af RPA-projekter, hvor du enten selv er med til at designe og udvikle de enkelte løsninger, eller understøtter dette arbejde i projekter, hvor udviklingen foretages af Ateas udvikler-team.

I rollen som RPA-konsulent, bliver du dermed en central spiller i etableringen af vores kunders fremtidige løsninger. Der er mange facetter af jobbet, men frem for alt, har vi brug for dine tekniske kompetencer og nysgerrighed på nye teknologier for at sikre, at Atea kontinuerligt kan supportere vores kunder med fremtidens løsninger.

Dine primære opgaver

  • Design af RPA-løsninger i samarbejde med proceskonsulenter
  • Udvikling af RPA-processer on site hos kunder
  • Projektledelse af automatiseringsprojekter, som udvikles af Ateas udviklingsteam
  • Undervisning i RPA-værktøjer samt sparring omkring teknisk opsætning af automatiseringsværktøjer

 

Du forventes at opretholde en ledende rolle i hele processen med planlægning og implementering af RPA-løsninger fra den indledende identifikation og beskrivelse af processerne til design og udviklingen af de tekniske løsninger. Mens du arbejder på projekter for kunder, vil du enten være baseret på deres kontor eller arbejde eksternt fra Ateas kontorer i enten Århus eller Ballerup. Derudover kan der forekomme rejseaktiviteter inden for Norden, da vi arbejder tæt sammen med Ateas kontorer i Sverige, Norge, Finland samt Baltikum.

 

Ved at arbejde som RPA-konsulent opnår du konkret erfaring i ledelse af projekter mellem forretning og IT. Derudover understøttes din faglige udvikling, så du hele tiden vil være på forkant med nye teknologier og metoder. Med andre ord vil du få færdigheder og evner, der garanteres at blive afgørende i fremtiden.

 

Om dig

Vi forventer, at den ideelle ansøger har en relevant kandidatgrad inden for eksempelvis IT, forretningsledelse eller andet samfundsvidenskabeligt felt, men der er flere indgangsvinkler til jobbet, og relevant erfaring samt lysten til at være med til at drive et nyt forretningsområde vægter højest.

 

Kvalifikationer

  • Erfaring med udvikling af scripts herunder macroer (eksempelvis VBA, .Net, C#, Python, Javascript). RPA-udviklingserfaring uanset type er et stort plus
  • Kendskab til RPA-værktøjer (eksempelvis BluePrism, Automation Anywhere, UiPath, Foxtrot)
  • En solid forståelse af forretningsprocesser samt evnen til hurtigt at kunne sætte dig ind i kundernes forretning og behov
  • Flydende i skrift og tale på både dansk og engelsk
  • Forståelse for forskellige automatiseringsteknologier, som eksempelvis RPA, AI, Machine Learning, og hvordan de kan tænkes sammen
  • Viden omkring installation af softwarepakker i driftsmiljøer (herunder serverkrav, firewallkrav mm.) anses som et stort plus men er ikke et krav.

 

Derudover forventer vi, at du har ambitiøs tilgang til dit arbejde og er drevet af hvordan nye teknologier kan omsættes til konkret forretningsværdi.


Vi fejrer dine succeser og investerer i dig som medarbejder

Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i Atea har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores ansvar at medvirke til et bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega.

 

Ansættelsestidspunkt

Snarest muligt.

 

Ansættelsessted

Aarhus eller Ballerup.

 

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Senior Director, Thomas Krag på tlf. 3078 1685.

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 12. september 2019. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og kan vælge at lukke rekrutteringen, når vi mener at have fundet den rette kandidat.

 

 

Du skal være med til at bygge Danmark med it

Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte det kan skabe for vores samfund.

Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.

 

Vi håber, du har lyst til at blive en af alle os.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Vi bygger Danmark med it
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1500 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.

 

 

 

Ansøgningsfrist: 12. september 2019