Jobdetaljer

Fibertekniker

Bliv en af alle os i Atea
Du får en selvstændig hverdag, hvor du skal udføre installationer af fiberforbindelser i private hjem samt større projekter. Jobbet som tekniker kræver en konstant ”up-to-date”-viden, og du skal derfor være indstillet på løbende uddannelse.   

 

Dine primære opgaver

  • Blæsning af fiber
  • Splidsning af fiber
  • Kundeinstallation FTTH
  • Udarbejdelse af dokumentation
  • Dialog med kunder i forbindelse med opgaverne
  • Installation af FTTH Løsninger m.m.

   

Om dig

Du er formentlig uddannet elektriker, men det er ikke et ufravigeligt krav. Det er en fordel hvis du allerede har erfaring med fiberarbejde. Det er en vigtig forudsætning, at du har bopæl i Trekants eller Midtfynsområdet. Derudover er det vigtigt for os, at du er kundeminded og ved hvad god service er.

 

Som person har du gå-på-mod og lyst til at prøve nye udfordringer. Du er fleksibel og udviser stort engagement og kvalitet i dit arbejde. Du sætter pris på et godt samarbejde med dine kolleger, og så kan du holde hovedet koldt i pressede situationer.

 

Din nye afdeling

Du bliver en del af Atea Connect. Vi leverer rådgivning og salg af avancerede el, PDS og fiber, kablingsløsninger samt opbygning og vedligeholdelse af datacentre. Vi dækker alle aspekter af moderne netværkskabling og datacenter løsninger, og vi er en af landets førende og største kablingsleverandører med branchens højest certificerede fagfolk.


Vi fejrer dine succeser og investerer i dig som medarbejder

Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i Atea har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores ansvar at medvirke til et bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega.

 

Ansættelsestidspunkt

Snarest muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.

 

Ansættelsessted

Kolding, med bopæl i trekants- eller midtfynsområdet. 

 

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Manager Jeppe Hartkopf-Mikkelsen på tlf. 3078 0567.

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 3. september 2019. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og lukker rekrutteringen, så snart vi har fundet den rette kandidat, så send gerne din ansøgning med CV allerede i dag.

 

Du skal være med til at bygge Danmark med it

Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte det kan skabe for vores samfund.

Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.

 

Vi håber, du har lyst til at blive en af alle os.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Vi bygger Danmark med it
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1500 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.

 

 

 

Ansøgningsfrist: 3. september 2019