Jobdetaljer

Salgstalent

T2B – The Place To Be!

Det er medarbejderne, der skaber vores succes – og vi har branchens mest kompetente og engagerede kollegaer. I Atea er mulighederne uendelige, og du bliver en del af vores Enterprise afdeling, der er kendetegnet ved et stærkt sammenhold og teamwork. For det skal være sjovt at gå på arbejde!  

 

Vi søger en resultatorienteret kollega, der bliver tændt af nye udfordringer i en hverdag med højt tempo, og som ikke er bange for at tage ansvar for egne kunder. Målet er, at du om få år sidder i en Key Account Manager rolle. Indtil da er en del af din udvikling, at du opsøger nye erhvervskunder via en blanding af canvas, leads, social selling og indkommende kald. Du får et stort ansvar for at udvikle dine egne kunder, og får daglig feedback på dine resultater. Vi arbejder med virksomheder i kundesegmentet 100-500 ansatte. 

 

Er du et salgstalent?
Det er en fordel, hvis du har salgserfaring fra f.eks. detail, opsøgende telefonsalg eller promotion jobs, men vigtigst er det, at du er den fødte vinder og drevet af salg!   

 

Derudover er det kendetegnet for dig, at du:

  • Har lyst til at gøre karriere og har høje ambitioner
  • Kan lide opsøgende salgsarbejde og elsker at kommunikere med andre mennesker
  • Motiveres af at have direkte indflydelse på din egen løn 
  • Har et højt energiniveau og godt humør
  • Er social og udadvendt
  • Er nysgerrig efter at lære om nye og fremtidige teknologier
  • Har en relevant uddannelse som eksempelvis bachelor, markedsføringsøkonom, handelsøkonom eller lign.

 

Vi tilbyder dig:

Vi tilbyder mange karrieremuligheder både ved at stige i graderne samt eventuelt uddannelse internt som eksternt. 

 

Derudover får du:

  • Struktureret oplæringsforløb, så du ved, hvad der skal til for at få succes hos Atea
  • Løbende personlig og faglig udvikling samt sparring og feedback fra din leder og samarbejdspartnere internt og eksternt i organisationen, så du hele tiden bliver dygtigere i dit job
  • Yderligere har vi en god sundheds-, pensions- og lækker kantineordning.

 

Vi fejrer dine succeser og investerer i dig som medarbejder

Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i Atea har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores ansvar at medvirke til et bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega.

 

Ansøgningsfrist
Rekrutteringen lukkes senest den 24.marts. Vi indkalder løbende til samtale og kan vælge at lukke rekrutteringen før ansøgningsfristen, når vi mener at have fundet den rette kandidat. Så skynd dig derfor at sende din ansøgning.

 

Ansættelsestidspunkt

Hurtigst muligt

 

Ansættelsessted

Århus

 

Kontakt og ansøgning
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Sales Manager Kim Kristensen på telefon 3078 1937.

 

Du skal være med til at bygge Danmark med it
Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte det kan skabe for vores samfund.

Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.


Vi håber, du har lyst til at blive en af alle os.

 

 

Vi bygger Danmark med it
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1500 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs. 

 

Ansøgningsfrist: 24. marts 2021