Jobdetaljer

Business manager til AV & Visuals løsninger

Bliv en af alle os i Atea

I Collaboration & Visuals afdelingen kan du se frem til at blive en del af et voksende team af fokuserede og specialiserede business managers.

 

Vi er et stærkt team af individualister, der bakker hinanden op, og gennem vores faglige viden og ekspertise rådgiver vi både store strategiske kunder og den øvrige salgsorganisation om Collaboration-, AV- & Visuals-løsninger.

Vores fælles mål er at styrke Ateas position som en foretrukken strategisk partner, og vi ved, at det gør vi bedst sammen.

 

Rådgiv dine kunder, så de kan udvikle deres forretning, og øg salget.

 

Som business manager øger du salget til både eksisterende og nye kunder gennem din specialistviden og dit branchekendskab.

 

Med ansvar for din egen kundeportefølje og mål, rådgiver du dine kunder om vores løsninger og hjælper dem med at finde den rigtige løsning ved at undersøge deres behov og sparre med dem omkring de forretningsmæssige fordele.

 

Dermed træder du ind i en hverdag, der byder på en kombination af tæt kundedialog, professionel og teknisk sparring med kolleger, leverandører og kunder samt en række salgsaktiviteter. Helt konkret vil dine primære opgaver være at:

 

  • drive rådgivnings- og salgsaktiviteter fra første kontakt, til ordren er i hus
  • udarbejde tilbud i samarbejde med kolleger i teamet og leverandører
  • præsentere løsningsforslag samt formidle din tekniske viden til kunderne
  • deltage i salgsfremmende aktiviteter som fx seminarer, workshops, uddannelse m.m.

 

Om dig

Du brænder for at skabe resultater, og du har energien og viljen til at gøre det. Du forstår kundens forretning og behov og kan få dem til at se fordelene i vores løsninger på både kort sigt og i forhold til deres strategiske og mere langsigtede mål.

 

Du har forretningsforståelse, teknisk indsigt og salgserfaring.

 

Vi forventer, at du har en teknisk eller kommerciel uddannelse, men der er flere indgangsvinkler til jobbet, og relevant erfaring vægter højest. Vi forestiller os derfor, at du:

  • har professionel erfaring med salg og rådgivning omkring AV- & Visuals-løsninger eller tilsvarende, optimalt set med specifik viden omkring fx Crestron, Scala, avancerede AV-løsninger primært inden for sundhedsløsninger så som patientstuer, demensstuer og fødestuer, digital signage og mødelokaler.
  • forstår kundernes forretningsmæssige behov samt deres strategiske og langsigtede mål
  • har erfaring med formidling af forretnings- og løsningsmæssige koncepter og idéer.

 

Vi fejrer dine succeser og investerer i dig som medarbejder

Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i Atea har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores ansvar at medvirke til et bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega.

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 13. oktober 2019. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og lukker rekrutteringen, så snart vi har fundet den rette kandidat, så send gerne din ansøgning med CV allerede i dag.

 

Ansættelsessted

Aarhus.

 

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Salgschef, Collaboration & Visual Solutions, Lars F. Sørensen på telefon +45 3078 0615.

 

Du skal være med til at bygge Danmark med it

Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte det kan skabe for vores samfund.

Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.

 

Vi håber, du har lyst til at blive en af alle os. 

 

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Vi bygger Danmark med it
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1600 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.

 

 

 

Ansøgningsfrist: 13. oktober 2019