Jobdetaljer

Business Manager inden for Netværk

Bliv en af alle os i Atea

Atea søger en Business Manager inden for Netværk til vores afdeling i Ballerup eller Aarhus. Har du interesse for Netværk, og har du lyst at blive en del af et team af kompetente og højt motiverede kollegaer, så er det måske lige dig vi mangler.

 

Dine primære opgaver

Som Business Manager kommer du til at betjene en lang række interessante kunder inden for dit område. Arbejdet består i at vedligeholde og udvikle vores kunder på et netværksteknisk plan.

Der lægges vægt på at du har en kommerciel profil med stort flair for det tekniske, som kan opnå stor tillid og troværdig hos vore kunder.

 

 • Udarbejdelse af løsningsdesign samt tilbud i samspil med Sales Executive og Key Account Managers til Ateas eksisterende og nye public kunder
 • Bistå sælgerne i forbindelse med den tekniske besvarelse af tilbud, udbud m.m.
 • Kunne bistå inden for tilstødende områder såsom Sikkerhed, Datacenter samt andre teknologiområder
 • Salgsunderstøttende aktiviteter inden for Netværk produktområdet
 • Være på forkant med udviklingen
 • Koncept- og forretningsudvikling i samspil med resten af sikkerheds teamet
 • Vedligeholde og ajourføring af interne produkt- og løsningsbeskrivelser samt interne værktøjer
 • Ad-hoc projektdeltagelse ved implementering og opgraderinger

 

Om dig

 • Indgående kendskab til løsningsdesign og rådgivning inden for Netværk
 • Forståelse for at positionere Netværksløsninger på et ledelses niveau
 • Du har arbejdet med Netværksløsninger i minimum 5 år og dermed erfaring med løsninger fra Cisco, Aruba eller lignende
 • Være intern såvel som ekstern ”driver” inden for dit konceptområde
 • Team player med gode kommunikationsevner både mundtligt og skriftligt
 • Lyst og evne til at arbejde selvstændigt med komplekse netværksopgaver
 • Mindst 8 års IT-erfaring
 • Sans for og evne til at rådgive kunder i anvendelsen af Netværksløsninger 

 

Vi fejrer dine succeser og investerer i dig som medarbejder

Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i Atea har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores ansvar at medvirke til et bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega.

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 19. september 2019. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og lukker rekrutteringen, så snart vi har fundet den rette kandidat, så send gerne din ansøgning med CV allerede i dag.

 

Ansættelsessted

Aarhus/Ballerup.

 

Kontakt og ansøgning

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, kan du kontakte Sales Manager, Public Infrastructure Efficiency Leif Pedersen på 4214 0221.

 

Du skal være med til at bygge Danmark med it

Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte det kan skabe for vores samfund.

Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.

 

Vi håber, du har lyst til at blive en af alle os.

 

 

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Vi bygger Danmark med it
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1600 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.

 

 

 

 

 

Ansøgningsfrist: 19. september 2019