Jobdetaljer

Business Manager

Bliv en af alle os i Atea

I et IT-landskab under hastig forandring, er det vores ambition at være helt fremme med nogle af de nyeste løsninger fra vores største partnere. Et af de områder under størst forandring er Cloud, hvor nye løsninger og aktører hele tiden introduceres, og hvor etablerede IT Producenter investerer for at bevare og udvikle deres forretninger.

Vores fundament indenfor Cloud er, at vi mener, at vores kunders fremtidige infrastruktur er en Hybrid – en blanding af On-premise, Atea Services og Public Cloud. Og vi skal hjælpe kunderne med at finde det mix, der passer til deres behov.

Vi er en af de eneste i markedet, der er blandt markedslederne i alle tre ben af Cloud, og har derfor noget at byde på og kan bistå med ensartet driftsoplevelse og kvalitet, uanset hvor de ønsker at afvikle deres workloads.

I denne rolle som Business Manager vil man indgå som en del af vores Outsourcing/Cloud team med fokus på kunderne i vores Enterprise-segment. Du bliver ansvarlig for at drive og udvikle en stærk pipeline, herunder udvikling og udbygning af relationer til nye og eksisterende kunder med henblik på et langt og værdiskabende samarbejde. Yderligere vil du skulle arbejde med strategi og markedsplanlægning for nye Cloud-løsninger fra Atea samt Azures servicekataloger.  

 

Dine primære opgaver

I dagligdagen vil du både få et medansvar for en portefølje af eksisterende kunder inden for Outsourcing og Cloud og være med til at sikre udviklingen af Ateas engagement med kunden. Ligeledes skal du sammen med KAM organisationen identificere, udvikle og vinde ny forretning til Atea Managed Services.

Af konkrete opgaver kan fremhæves:

 • Salg til nye kunder samt vedligeholdelse og udvikling af den eksisterende kundeportefølje, inklusive:
  • Udarbejdelse af tilbud
  • Yde Sparring og inspiration til kunderne (sammen med evt. Arkitekter)
  • Udarbejdelse og tilretning af kontrakter
  • Deltagelse i statusmøder hos de eksisterende kunder hvor man har ansvaret
  • Opdatere og vedligeholde en sund pipeline
  • Udbudsbesvarelse

 

 • Koordinerende og samarbejdende rolle i overdragelsen mellem salg og leverance.
 • Indgå i vores virtuelle Microsoft-Azure team. 

 

Dit ansvar

 • Deltage i de kundeteams, hvori du er involveret, og tilsikre at kunderne introduceres for øvrige relevante services og ydelser i dit fagområde, samt at medvirke til at identificere nye opportunities på andre områder hos kunden.
 • Arbejde tæt sammen med de ansvarlige Service Delivery Managers og Key Account Managers og tilsikre, at der er en fælles forståelse for samarbejde med kunden og herigennem tilsikre, at de ansvarlige for den daglige leverance medvirker til udviklingen af samarbejdet.
 • Drive salget på nye kunder samt sikre gentegninger på eksisterende aftaler
  (Sammen med KAM+SDM)

 

Succes-kriterier

Du får en stor samarbejdsflade i organisationen, hvor du vil møde dygtige, motiverede og professionelle kollegaer, fra såvel Ateas leverance-organisationer samt specialister og Account Managers i vores kundedivisioner. 

Det interne samarbejde er kritisk for din og din afdelingens succes, og det derfor essentielt, at du har evnen til at skabe og vedligeholde gode relationer på tværs af Atea. Du skal dermed være en naturlig ”go-to” person for KAM organisationen, således de føler sig trygge i at tage dig med på kundemøder/sager.

Som Business Manager er det dig, der skal tage det kommercielle ansvar på dine kundesager og sikre:

At Atea leverer rette Services til rette pris

At aftalerne afspejler de leverede services

At Atea har relevans for kunderne og understøtte en høj kunde-tilfredshed (understøttet af leverance-organisationen)

 

Om dig

 •  Du har flere års erfaring med løsningsorienteret salg inden for Cloud/Outsourcing-services til store private virksomheder og kan dokumentere gode salgsresultater
 • Du er udadvendt og er i stand til at skabe og vedligeholde gode samarbejdsrelationer med både kunder og kolleger
 • Du er resultatorienteret og energisk og trives med at arbejde i en performancekultur
 • Du har en god fundamental kendskab til it-infrastruktur, men kan også sparre med kunden på et forretningsmæssigt niveau
 • Du arbejder struktureret og analytisk og forstår at overholde en deadline samt sikre kvalitet
 • Dygtig mundtlig og skriftlig formidler både på engelsk og dansk
 • Evner til at overskue komplicerede løsninger og holde mange bolde i luften

 

Vi fejrer dine succeser og investerer i dig som medarbejder

Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i Atea har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores ansvar at medvirke til et bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega.

 

Ansættelsestidspunkt: Snarest muligt.
 

Ansættelsessted: Ballerup

 

Kontakt og ansøgning
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Senior Manager, Managed Services Sales, Steen Vøler på tlf. 3078 1731.

 

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning med CV senest
den 11. februar 2021. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og kan vælge at lukke rekrutteringen, når vi mener at have fundet den rette kandidat.

 

Du skal være med til at bygge Danmark med it
Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte det kan skabe for vores samfund.

Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.


Vi håber, du har lyst til at blive en af alle os.

 

Vi bygger Danmark med it
 Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1400 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.

 

Ansøgningsfrist: 11. februar 2021