Jobdetaljer

Sales Agents til Commercial Team DK

 

Få succes som Sales Agent hos Nordens største leverandør af it-infrastruktur
Vi styrker vores salgsorganisation i Commercial teamet og søger derfor nye Sales Agents, der sammen med vores andre dygtige Account Managers skal sikre vores nuværende position som en af markedets største og førende aktører inden for IT Infrastruktur. Som Sales Agent hos Atea bliver du en del af en af Danmarks bedste salgsafdelinger. Vi arbejder dedikeret med at have et salgsmiljø, som er unikt med engagement, faglig stolthed og godt humør. For den rigtige er det et job med mulighed for at gøre karriere i Atea.

 

Dine primære opgaver

Du drives af opsøgende salg hos virksomheder med op til 500 ansatte. Du får en opsøgende rolle mod nye kunder og det kommercielle ansvar for din egen kundeportefølje.

Hos Atea kan du skabe din egen succes. Det eneste du behøver, er et smil på læben og et stort engagement. Hvis du har masser af gåpåmod og kan lide en arbejdsdag med høj energi og fedt fællesskab, er Commercial teamet lige dig.

 

Teamet, du skal arbejde sammen med, har en god og uformel omgangstone med respekt for hinandens forskeligheder og kompetencer. Vi drives af at nå vores mål og have en høj kundetilfredshed. Vi vækster afdelingen – vil du være med til en succes?

 

Der er tale om en stilling, hvor konstante udfordringer er hverdag, så vi kan sikre vores kunder den bedst mulige service. Du kommer til at arbejde tæt sammen med den øvrige Atea organisation.

 

Om dig

  • Du drives af dialogen med kunden og motiveres af at opsøge nye kunder på egen hånd
  • Du har interesse for it-infrastruktur og dennes indflydelse på kundernes forretning
  • Du har erfaring med telemarketing og kan dokumentere gode salgsteknikker
  • Du motiveres af jobbets muligheder for både at agere phoner og mødebooker
  • Du er som person udadvendt, fleksibel og en teamplayer
  • Du er en dygtig mundtlig- og skriftlig formidler både på engelsk og dansk

  

Vil du bygge Danmark med it?

For at kunne skabe en it-infrastruktur i verdensklasse, skal Atea være det naturlige valg, hvor du som medarbejder udvikler dig sammen med branchens mest kompetente og engagerede kollegaer – vi kalder det The Place To Be. Det bliver vi ikke, fordi vi er Nordens største it-leverandør, men fordi vi er begejstrede for den forskel, vi sammen kan gøre med it. Vi tilbyder høj faglig udvikling og en uformel kultur, hvor du kan arbejde selvstændigt med frie rammer og masser af albuerum. Derfor skal du have lyst til at gribe det ansvar, du får fra dag ét.

 

Vi håber, du vil være med?

 

Ansættelsestidspunkt

1. januar 2018

 

Ansættelsessted

Ballerup.

 

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Dan K. Andersen på tlf.: 3078 0958

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 27. oktober 2017. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale. 

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Sammen gør vi Danmark til digital verdensmester
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Som Nordens største leverandør af it-infrastruktur gør vi det nemt for vores kunder. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores 1600 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs. 

 

 

Ansøgningsfrist: 27. oktober 2017