Jobdetaljer

Afdelingsleder med netværksforståelse

Bliv en af alle os i Atea
Som leder af netværksafdelingen vil du stå i spidsen for to stærke teams, der laver netværksløsninger for vores kunder. I en hverdag centeret omkring routere, firewalls og switches tager det ene team sig af driftsopgaver, mens det andet håndterer projekter. Desuden består afdelingen også af en teamleder og en koordinator.

Fælles for alle i afdelingen er, at fagligheden er i top, og vi er gode til at samarbejde. Vi er også meget selvkørende, men vi har brug for dig til at sætte retningen i en omskiftelig hverdag.

Dine primære opgaver

Med ansvaret for den daglige ledelse af de i alt godt 25 medarbejdere sætter du rammerne for afdelingens strategiske udvikling og sørger for sparring og træning af dine medarbejdere. Det er dig, der er med til at sikre, at vi når i mål med vores opgaver, og det gør du gennem hands-on-ledelse i en dynamisk hverdag, hvor opgaver ofte må omprioriteres, hvis der opstår noget akut.

 

Helt konkret skal du:

  • motivere, udvikle og lede dine medarbejdere
  • sikre tilrettelæggelse af dagligdagen og optimere procedurer, der sikrer, at vi yder den rigtige service til vores kunde
  • skabe de bedste forudsætninger for samarbejde med andre afdelinger på tværs af Atea
  • håndtere major incidents i netværksløsninger som bindeleddet til de berørte kunder
  • medvirke ved tilbudsgivning og udbudsopgaver.

  

Om dig

Du er en handlekraftig, ansvarsbevidst og ikke mindst initiativrig leder. Kendt for din evne til at afslutte, planlægge og strukturere forstår du at skabe forudsætningerne for et højt serviceniveau i afdelingen. Og da du får en bred kontaktflade og ofte er kontaktperson ved major incidents, er det desuden vigtigt, at du er en dygtig og tydelig kommunikatør.

 

Kvalifikationer

Vi forventer, at du har en teknisk baggrund, der giver dig en forståelse for netværk, men der er flere indgangsvinkler til jobbet, og ledelseserfaring vægter højest. Vi forestiller os derfor, at du:

  • har et par års ledelseserfaring fra en lignende stilling i en IT-virksomhed
  • besidder en solid procesforståelse og har kendskab til, hvordan man producerer IT-løsninger
  • kan tale med om alt fra firewalls til routere og forstår kundernes behov på området
  • har evnen til at sikre fremdriften i et teknisk funderet og projektorienteret miljø
  • har en god talforståelse og gerne flair for økonomi.

 

Vi fejrer dine succeser og investerer i dig som medarbejder

Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i Atea har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores ansvar at medvirke til et bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega.

 

Ansættelsestidspunkt

1.2.2020 – gerne tidligere.

 

Ansættelsessted. 

Ballerup

 

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Bettina Svendsen, Director Datacenter Services på telefon 3078 1674.

 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 15. december 2019. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og kan vælge at lukke rekrutteringen, når vi mener at have fundet de rette kandidater.

 

 

Du skal være med til at bygge Danmark med it

Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte det kan skabe for vores samfund.

Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.

 

Vi håber, du har lyst til at blive en af alle os.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Vi bygger Danmark med it
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1500 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ansøgningsfrist: 15. december 2019