Se jobopslag inden for et bestemt område:

Eksterne stillingsopslag

OprettetJobtitelAnsøgningsfristArbejdssted
16-02-2018
Brænder du for forandringsledelse? Udfordringen består i at implementere og forankre forbedringer af vores arbejdsgange i Enterprise Customer Operations samt definere og drive salgsindsatser. Du får en helt central rolle med at skabe gennemsigtighed, drive styringsværktøjer, eksempelvis tavlemøder, til gavn for dine medarbejdere, kolleger og for vores kunder. Er du en selvstændig, struktureret og energisk afdelingsleder med taktisk markedsindsigt, operationel forretningsforståelse og sans for prioritering, er dette lige en udfordring til dig! Du får direkte reference til afdelingsdirektøren for Enterprise Customer Operations og indgår i Enterprise Customer Operations ledergruppen.
16-03-2018
Aarhus
19-02-2018
Sammen med vores kunder over hele landet bygger vi Danmark med it. Atea implementerer innovative it-løsninger, der kan være med til at øge produktiviteten og styrke konkurrenceevnen og velfærden i vores samfund. Til at hjælpe os med denne opgave søger vi en erfaren Service Delivery Manager til at tage hånd om nye og eksisterende kunders it-infrastruktur.
19-03-2018
Ballerup, Aarhus
21-02-2018
Vil du være med til at arbejde med outsourcing af IT-infrastruktur og implementering af vore nye kunder, så er Atea Operations & Services din fremtidige arbejdsplads. Vi er allerede et stærkt hold, og vi søger endnu en stærk Transition Manager til at supplere vores team. Transition Manageren får ansvaret for at håndtere nye og eksisterende kunder, der ønsker at placere deres eksisterende IT-infrastruktur i nogle af de mest kyndige og erfarne IT hænder på markedet.
21-03-2018
Ballerup, Aarhus
14-02-2018
Sammen med vores kunder over hele landet bygger vi Danmark med it. Atea implementerer innovative it-løsninger, der kan være med til at øge produktiviteten og styrke konkurrenceevnen og velfærden i vores samfund. Til at hjælpe os med denne opgave søger vi en engageret og serviceminded Sales Coordinator.
02-03-2018
Aarhus
16-02-2018
Atea vækster, og derfor søger vi en Senior Solution Architect til Outsourcing Services til vores Public og Entreprise afdeling i Ballerup eller Aarhus. Kan du designe de bedste løsninger til komplekse IT infrastrukturer? Har du mod på at rådgive Danmarks største virksomheder om rejsen fra egne datacentre, til Hybrid IT og videre ud i cloud teknologierne? Har du lysten til at være med til at præge fremtidens IT i Danmark og Norden, så kom med os – vi har brug for dig.
16-03-2018
Ballerup, Aarhus
13-02-2018
Vi søger dygtige VMware konsulenter med flair for Linux/HyperV/scripting, der kan bidrage til Ateas fortsatte vækst og udvikling som en af Danmarks stærkeste systemintegratorer. Som konsulent i Atea Consulting NSD (Network, Security and Datacenter) afdeling, får du mere end 100 andre højt kvalificerede konsulenter/specialister som kollegaer. Du får ligeledes muligheder for at udvikle dig personligt og fagligt.
13-03-2018
Ballerup, Aarhus